Galambos Lajos nem tudja eladni több milliárdot érő birtokát

2024.02.15. 14:55
A Story magazin csütörtöki számában arról is lehetett olvasni, hogy Galambos Lajos még mindig árulja a több milliárd forintot érő luxusbirtokát, pedig a területet már fel is darabolták.

Tavaly szeptemberben írtunk arról, hogy elkelhetett Galambos Lajos mocsai kastélya, ugyanis lekerült az eladósorban lévő luxusingatlanok listájáról. Kiderült mégsem adták el, és a Story értesülései szerint a zenész jelenleg is árulja a majorságot.

A luxusingatlan főépülete 1868 négyzetméteres, és van benne 33 szoba, köztük képgaléria, kandallóval ellátott nappali, házi könyvtár, étkező, gourmet-konyha, kamra, veranda, zongoraszoba, társalgó, melegítőkonyha, valamint külön személyzeti fürdőszoba és mosdó is. A birtokon található továbbá fűtött udvari medence, zeneszoba, sportterem, pihenőház, stúdiószoba, tíz beállásos garázs, őrtorony, személyzeti és gazdasági épület, porta és vendégház is.

Feldarabolták a birtokot 

A Story legfrissebb számában azt is írták, hogy a mocsai kastély és birtok már egy jó ideje eladósorban van, vevő azonban még nem jelentkezett. Galambos Lajos a villát hét évvel ezelőtt 2,5 milliárd forintért hirdette meg, majd felfüggesztették az értékesítést, miután a kúria bűnügyi zár alá került. 2022-ben már 3,6 milliárd forintért árulta, de mivel továbbra sem talált vevőt,

eldöntötte, feldarabolja a birtokot.

Magának megtartott 8 ezer négyzetmétert, a majorság többi részét pedig kisebb területekre osztva 60, 165 és 235 millió forintos irányáron hirdette.

Egyelőre így se akadt vevő, de az ügyben előrelépés várható, ha a zenészt kiengedik a börtönből. Ez idén tavasszal vagy nyáron következhet be. Mint ismert, a népszerű mulatós sztár 2023. április 26-án kezdte meg 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, amelyből egy évet kell rácsok mögött töltenie.

A trombitás már csaknem tíz hónapja ül börtönben. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a zenész nincs túl jól, rengeteget fogyott, és a betegsége miatt  a berettyóújfalui börtönkórházba került. A felhasználható kedvezmények miatt azonban hamarosan megszűnhet az elzárása.