Egy 22 éves Playboy-modell egy csók után kikosarazta Leonardo DiCapriót

2024.03.01. 21:09
Hieke Konings, a Los Angelesben élő 22 éves holland Playboy-modell azt állítja, hogy egy titkos Los Angeles-i klubban csókolózott Leonardo DiCaprióval. A híresség menedzserével kérette a hölgyet asztalához, s a csók után megpróbálta hazavinni a fiatal hölgyet, de az visszautasította szándékát, amit DiCaprio úriember módjára viselt. A színész csábító képességei „rendben vannak”, de „egyértelműen nem a legjobbak” a modell szerint.

Hieke Konings, a Los Angelesben élő 22 éves holland Playboy-modell azt állítja, hogy egy titkos Los Angeles-i klubban csókolózott Leonardo DiCaprióval, de a színész csóktechnikája a modell szerint „határozottan nem a legjobb” – számolt be róla a Page Six Hieke Konings nyilatkozata alapján, amelyet a holland Playboy magazinnak adott.

„Egy Los Angeles-i titkos klubban volt, azon klubok egyikében, ahová csak meghívással lehet bejutni” – nyilatkozta a Playboy 2024. márciusi holland számban a Page Six által megszerzett sajtóközlemény szerint.

„Láttam, hogy ott ül a fekete kapucnis pulcsijában és a fekete sapkájában, és felvettük a szemkontaktust.” Konings azt állította, hogy DiCaprio menedzsere „kevesebb mint egy perccel később” odament hozzá, és közölte, hogy a színész beszélni akar vele „Aztán az asztalához sétáltam és leültem mellé” – mondta a modell.

Konings kijelentette, hogy ő tette a lépéséket DiCaprio irányába, amely végül az állítólagos csókváltáshoz vezetett. „Egy darabig csókolóztunk, aztán megkért, hogy menjek haza vele” – állította.

Azt mondtam, nem. Nagyon döbbenten reagált. Persze nem volt hozzászokva. Amikor azt mondtam, hogy nem ismerem őt elég jól, édesen válaszolt: „tisztelem ezt”. Ekkor egy másik lányhoz fordult és hazavitte!

– fogalmazott a modell, aki hangsúlyozta, hogy DiCaprio csábító képességei „rendben vannak”, de „egyértelműen nem a legjobbak”.

„Leo túl furcsa és túl öreg” 

A modell azt mondta, hogy visszautasította a meghívást, hogy távozzon vele, és a férfi tiszteletteljes volt:

„Leo túl furcsa és túl öreg” – szögezte le.

„Más lányoktól hallottam, hogy nagyon furcsa tud lenni” – mondta – „például az egyik barátom azt mondta, hogy szex közben bent tartotta a fülhallgatóját, mert nem akarta hallani, egy másik pedig azt mondta, hogy még párnát is tett a fejére.”

Egy állítás egy másikkal szemben

A Page Six forrása szerint azonban ez soha nem történt meg.

Ez a történet más hamis történetek ötvözete

– mondta a neve elhallgatását kérő személy, hozzátéve, hogy Konings anekdotájának célja „egyértelműen a kattintások és a nyilvánosság”.

A színésszel való állítólagos találkozása után Konings egy nagyon átlagos estét zárt: „hazamentem, megrendeltem a McDonald’s-t, és felhívtam anyámat” – mondta. „Mindig mindent elmondok neki. Ő a legjobb barátnőm.”

25 vagy alatta

A modell úgy fogalmazott, hogy jól ismerte DiCaprio azon szokását, hogy 25 éves vagy annál fiatalabb nőkkel randevúzik.

„Tudtam ezt és bűnös vagyok: én is flörtöltem vele” – ismerte el. „Én pont ilyen vagyok, hatalmas flörtölő vagyok. Ez kölcsönös volt, ez egyértelmű volt.”

DiCaprio jelenleg a 25 éves Vittoria Ceretti modellel jár. Őt és az olasz modellt tavaly nyár óta kötik egymáshoz.

Ezt megelőzően a híresség rövid szünetet tartott a húszas éveik elején járó hölgyekkel való randevúzásban, amikor véletlenül megtalálta Gigi Hadidot 2022 és 2023 között. Az amerikai modellel való románca nem sokkal azután alakult ki, hogy 2022 augusztusában szakított Camila Morronéval, akivel a hölgy 25. születésnapja után vetett véget négyéves kapcsolatának.

További híres hölgyek, akikkel DiCaprio a „25 éves kor vagy alatta” szabályt alkalmazta: többek között Kate Moss, Helena Christensen, Naomi Campbell, Bar Refaeli, Nina Agdal és Gisele Bündchen.

DiCaprio képviselője még nem válaszolt a Page Six megkeresésére.