Meglepő titkot árult el Billie Eilish

2024.03.02. 17:28
Meglepő titkokat árult el Billie Eilish és testvére az Amelia Dimoldenberg humoristának adott interjúban. Kiderült, hogy milyen filmsztárokhoz vonzódik az énekesnő, és hogyan ihlették meg az élet különböző területein.

Billie Eilishnek egy Batmanről szóló látomás kellett ahhoz, hogy megvalósítsa mindazt, amire vágyott – írja az ew.com.

Az Oscar-díj-átadó előtt Amelia Dimoldenberg angol humoristának adott interjút Billie Eilish. Az énekes arról kezdett beszélni, hogy Batman a kedvenc szuperhőse, bár nem sokat tud ezekről a karakterekről.

A Sötét lovag... Meg kell, hogy mondjam, néhány évvel ezelőtt Christian Bale-lel álmodtam, ezt követően, miközben egy napfényes kis kávézóban ültem, rájöttem, hogy szakítanom kell az akkori barátommal. Tényleg. Felébredtem, és észhez tértem

– mesélte el a furcsa szakítás történetét Eilish.

Szóba került egy másik vonzódás is. Az énekesnő és bátyja, Finneas O’Connell – aki egyben társszerzője is – a 2016-os Ocean Eyes című dalának megkomponálásáról beszélgettek a humoristával, aki megkérdezte tőlük, hogy a híres Ocean Eyes című számukat vajon Cillian Murphyről írták-e, utalva ezzel az Oppenheimer különleges, szúrós tekintetű sztárjára.

Erre O’Connell félig tréfásan megerősítette Dimoldenberg felvetését, mondván, igen, valószínűleg róla írta, hiszen Eilish nagy rajongója a színész szemeinek.

Eilish és O’Connell Barbiehoz írt What Was I Made For? című dalát Oscar-díjra jelölték a legjobb eredeti dal kategóriában, és a március 10-i eseményen elő is adják a számot. A szerzőpáros korábban a 2022-es ceremónián a No Time to Die című számával nyert Oscar-díjat, olyan előadókat megelőzve, mint Beyoncé, Lin-Manuel Miranda, Diane Warren és Van Morrison.