A 85 éves Koncz Gábor bevallotta, hogy titokban megnősült

2024.03.04. 16:27
Koncz Gábor egy interjúban bevallotta, hogy még évekkel ezelőtt feleségül vette a párját, akiről már több alkalommal is beszélt.

A közelmúltban a 91 éves Vitray Tamás okozott nagy meglepetést azzal, hogy negyedjére is megnősült (az ismert tévés azóta már annak is örülhet, hogy hamarosan dédunokája lesz).

A nála nem sokkal fiatalabb Koncz Gábor nemrég a Buda Környéki Televíziónak adott interjút, amelyben egy meglepő vallomást tett.

Hét éve megnősültem

– fogalmazott a színész, utalva ezzel feleségére, Katára.

Koncz Gábor róla több korábbi interjúban is beszélt már, viszont rendszerint pusztán párjaként vagy „társaként” hivatkozott rá, nem feleségként vagy házastársként. 

A hölgy, akit látott, Kata, ő a társam. Kiszolgál, támogat, szeret, amit kérek és mondok, megcsinálja. De nem szabad elfelejteni, a gazda én vagyok a házamban 

– így beszélt róla a színész két és fél évvel évvel ezelőtt egy interjúban. 

Évek óta együtt élnek 

A story.hu szemléje szerint a mostani interjúban Koncz Gábor elmesélte, hogy szeret a műhelyében dolgozni, és ebben a felesége is hasonlít rá. „Katám bejáratos volt a műhelyembe, amit nem nagyon szerettem… Kilopkodta az én drága szerszámaimat, és csinált mindenféle díszeket. Ez a mániája”.

Felesége, Konczné Kádár Kata mindeközben azt mondta

Gáborral hét éve élünk együtt, és mondhatom, hogy nagy a szimbiózis közöttünk. Sok közös van bennünk, a környezet szeretete, a vadászat szeretete, az építészet szeretete. Lényegében reggeltől estig együtt töltjük a napot. Mindenhova együtt megyünk, mindent együtt csinálunk, ami kicsit unalmasnak hangozhat vagy túl soknak, de mi ezt nem érezzük. 

Hozzátette: „Nagyon sokat beszélgetünk Gábor művészetéről, az életéről. Mindent megbeszélünk, minden előadást, filmet… Ez nagyon jó dolog egyébként. Szerintem mindent tudunk egymásról. Titok nincs, meg tabu sem”.

Ő is beleszól az én dolgaiba, én is beleszólok az ő dolgaiba

– vetette közbe Koncz Gábor ezen a ponton. 

A pár azt is elmondta, hogy házasságukban a hagyományos szereposztást követik. Mint a színész felesége fogalmazott: „Számomra nem idegen Gábor vehemens habitusa, mert az én apám is rendelkezett vele… Ez nem azt jelenti, hogy elnyomásban van az ember, de azért egy férfi legyen férfi.” 

Az adás, amelyben a színész felségével szerepelt, alább megtekinthető: