A Coldplay énekese eljegyezte Dakota Johnsont

TID EXCLUSIVE  CHR 753118
2024.03.07. 11:08
Volt felesége, Gwyneth Paltrow és gyermekeik is áldásukat adták a Coldplay énekese, Chris Martin és a hollywoodi színésznő, Dakota Johnson házasságára. Martin és Johnson 2017 óta vannak együtt, és elérkezettnek látták az időt, hogy kapcsolatuk a következő szintre lépjen.

Coldplay 47 éves énekese megkérte a 34 éves hollywoodi színésznő kezét, és áldását adta rá volt felesége, Gwyneth Paltrow, valamint gyermekeik, Apple és Moses is. Egy forrás azt mondta: „A pár nemrég eljegyezte egymást, és a hírt eddig titokban tartották, de most már nyíltan beszélnek róla. Az első naptól kezdve odavannak egymásért, így a következő lépés elkerülhetetlen volt. Nem sietnek az esküvő megtervezésével, csak élvezik, hogy hivatalossá tehetik az elköteleződésüket” – írta meg a Mirror.

A szürke ötven árnyalata színésznőjét, Dakotát tavaly októberben Los Angelesben, a 34. születésnapján látták smaragdzöld gyűrűt viselni a gyűrűsujján. Az eljegyzésük híre pedig akkor érkezett, amikor a sztár – aki eddig ritkán beszélt a kapcsolatukról – interjút adott a Bustle magazinnak, amelyben megnyílt a családról, és bevallotta, hogy „nagyon szeretné megtapasztalni” az anyaságot.

Johnson arról beszélt, hogyan érez azzal kapcsolatban, hogy mostohaanyja lehet Apple-nek és Mosesnek:

Úgy szeretem ezeket a gyerekeket, mintha az életem múlna rajta. Teljes szívemből. Hogy mit érzek az anyasággal kapcsolatban? Nyitott vagyok rá. Eljutottam arra a pontra, ahol tényleg mindent meg akarok tapasztalni, amit az élet kínál

– mondta a színésznő.

„És főleg nőként, úgy érzem: mennyire kib*szottul varázslatos dolog, amit csinálhatok. Micsoda őrült, varázslatos, vad élmény. Ha ez megtörténik, én teljesen benne vagyok. Nem vagyunk már itt sokáig, szóval ha anyának kell lennem, akkor hajrá” – fűzte tovább Johnson.

Dakota és Chris 2017-ben kezdtek el találkozgatni – egy évvel azután, hogy a rocker és felesége, Gwyneth Paltrow szakítottak.

(Borítókép: Chris Martin és Dakota Johnson 2022. június 7-én. Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto)