„Politikailag inkorrekt” – Madonna beleállt a kerekesszékes rajongójába

2024.03.11. 09:23
Madonna a 80 állomásos világ körüli turné, a The Celebration Tour keretében az előző héten négy alkalommal lépett fel a Los Angeles-i Kia Forumon, ahol csütörtökön egy nagyon kellemetlen helyzetet alakított ki: kérdőre vonta egyik nézőjét, hogy miért ül koncert közben. Rövidesen rájött, hogy egy kerekesszékes vendéget szemelt ki magának. Az esetről természetesen videó készült, amely már több millió megtekintésnél jár.

Madonna megszólította egyik rajongóját, és kérdőre vonta, hogy miért ül koncertje közben, nem sokkal később azonban rá kellett jönnie, hogy egy kerekesszékes vendégét sikerült megbélyegeznie az egyik legutóbbi koncertjén – írja a Sky News.

Az énekesnő jelenleg 80 állomásos turnéjának felénél tart; a múlt hét csütörtöki fellépésén történt kellemetlenségről videó készült, amit már több millió alkalommal tekintettek meg.

A videón az látszik, hogy a 65 éves énekesnő a Los Angeles-i Kia Forum arénában tartott koncertje szünetében a közönséghez szól. 

Mit csinálsz ott ülve? Mit csinálsz leülve?

– vonta kérdőre az egyik nézőjét Madonna, aki ezt követően a színpad széléhez sétált, ahol úgy tűnt, rájött, hogy a kiválasztott rajongó kerekesszékes.

Ó, oké… Politikailag inkorrekt, elnézést érte

– mondta Madonna, majd hozzátette: „Örülök, hogy itt vagy.”

Madonna a 80 állomásos világméretű The Celebration Tour keretében a múlt héten négy alkalommal lépett fel a Los Angeles-i Kia Forumon, és a tervek szerint hétfőn lesz még egy fellépése.

A kerekesszékes incidenst a csütörtök esti fellépésen rögzítették, ahol a rajongók először látták Madonnát is összefogni egy másik popikonnal. A sztár Kylie Minogue-ot hívta a színpadra, és együtt adták elő az ausztrál énekesnő Can't Get You Out of My Head című slágerét, valamint Gloria Gaynor I Will Survive című számának feldolgozását.

El sem tudtam volna képzelni jobb módot a nemzetközi nőnap megünneplésére, mint amikor Kylie Minogue-gal énekelhetünk

– írta Instagram-posztjához Madonna, aki az alkalomról közös képet posztolt.