Majoros Péter Majka: A Varga–Magyar család nagy lépést tett hátrafelé, gratulálok

2024.03.26. 12:53
Magyar Péter ma reggel közzétette azt a hangfelvételt, amellyel korábbi állításait szeretné bizonyítani a Völner–Schadl-üggyel kapcsolatban. Erre a volt igazságügyi miniszter egy hosszú, elsősorban magánéleti vonatkozású Facebook-posztban reagált. Azóta elszabadult a pokol a közösségi médiában, egyre többen véleményezik a történteket, amelyekre most Majoros Péter is reagált.

„Te atyaisten, hogy milyen országban élünk… Azt már teljes rutinnal kezelem, hogy a Gyurcsány Feri-féle őszödi beszéd óta milyen hardcore üzemmódba kapcsolt a politika, és hogy gyakorlatilag mindent megtesznek honatyáink, hogy családok, barátságok, kapcsolatok menjenek tönkre az általuk hamis információkkal telekiabált médiumok segítségével, azonban ma ez szintet lépett” – kezdte bejegyzésében Majoros Péter, rögtön pontosítva, hogy ezúttal arra kíván reagálni, hogy „Magyar, aki 3 gyerek apja, és 16 évig volt Varga Judit férje, ma közzétett egy hangfelvételt, amit Varga tudta nélkül rögzített otthon, a saját lakásukban”.

Erre Varga azonnal reagált, és elmondta, mennyire erőszakos ember a Magyar, könyveket, nadrágokat (!!!) dobál, hajnalban részegen veszekszik, kiabál, felkapcsolja a villanyt, mikor ő már alszik (!!!!)

– folytatta a rapper, hozzátéve: „A felvételen egyébként arról beszélgetnek, hogy ki merre, hol, bement, kihúzatta, alkalmatlan, nem volt mit tenni, Tóni, Völner, Polt, Schadl stb.” 

Majoros azt írja, nem akarja elbagatellizálni a szóban forgó hangfelvétel tartalmát, de közben nem is akar úgy tenni, mintha nagyon érdekelné, mert szerinte „semmi olyat nem tudtunk meg belőle, amit eddig ne tudtunk volna”. Bejegyzésében ennél a pontnál mutatott rá arra, hogy álláspontja szerint mi a legfontosabb a történtekben. 

Engem igazából az izgat ebben az egész családi mizériában, hogy vajon az a 3 gyerek, akik éppen abban a korban vannak, ahol nagy szükség lenne a családi támogatásra, vajon mit éreznek. (?) Ha Vargának vagy Magyarnak abba az iskolai közegbe kéne mindennap besétálnia, mint nekik, vajon mennyire éreznék magukat szarul? Mert ugyan ez az iskolai közeg még fejletlen, kegyetlen, és abban a korban van, hogy még mindenki keresi a személyiségét, de egy dologban példamutató. Hogy érdek nélkül őszinte!!!! Szemben Varga és Magyar közegével.

Majoros szerint „volt igazságügyi miniszterként és ehhez mérten egy utolsó felelős döntésként lehetne Vargának az az álláspontja, hogy kimarad ebből az egészből, és nem egy hazugságspirálba keveredik azok miatt az emberek miatt, akiknek egyébként, mint láthattuk, egy fabatkát sem ér az ő élete”. Azt gondolja, ugyanez vonatkozik Magyar Péterre is, „aki dédelgethet politikai ambíciókat, kutathat-kereshet, lebuktathat disznóságokat, de nem felhasználva azt a nőt, aki 3 gyermeket szült neki”.

Isten, haza, család (!!??)… ha megköveznek is érte, de nekem más a sorrend

– jelentette ki, hozzátéve: egy olyan jövőben szeretne élni, ahol a gyermekeinek jobb lesz, mint nekik volt. Szerinte ez lehetne a legfontosabb irány minden politikai pártnak, mert ez magába foglal minden fejlődést, és felülír minden ideológiát.

Ma ebben a csodálatos eszmében a Varga–Magyar család egy nagy lépést tett hátrafelé. Csak gratulálni tudok érte

– zárta mondandóját a rapper.

A posztot itt érheti el: