Shakira szerint eljött az idő, hogy a férfiak is sírjanak

2024.03.31. 07:42
Shakira hosszú évek után A nők többé nem sírnak címmel ad ki új albumot. A 47 éves kolumbiai énekesnő továbbra sem kímélte egykori párját, Gerard Piquét. Az előadó bízik benne, hogy ez lesz az utolsó dal, amit a szakításukkal kapcsolatban megírt.

Mint írtuk, a 47 éves kolumbiai énekesnő saját bevallása szerint boldogabb, mint valaha, mióta gyermekei apjával, Gerard Piquével nincsenek együtt. A Barcelona korábbi spanyol labdarúgójával viharos szakításon vannak túl. Ugyan eltelt néhány év, de az adok-kapok azóta sem ért véget.

A sztárpár 2022 júniusában döntött úgy, hogy 11 együtt töltött év után külön utakon folytatják, miután kiderült, a futballista megcsalta az énekesnőt.

Shakira hosszú évek után új albumot adott ki  Las Mujeres Ya No Lloran (A nők többé nem sírnak) címmel. A kolumbiai énekesnő nemrég a The Tonight Show-ban beszélgetett Jimmy Fallonnal.

Túl sokáig kellett sírnunk csak azért, mert nők vagyunk, most a férfiakon a sor

– fejtette ki viccelődve Shakira a The Sun szerint, hozzátéve: a Sony marketingrészlegének vezetője például elsírta magát, amikor eljátszotta neki az egyik dalt.

Az új albumon – a gyógyulás ellenére – a dalszövegek soraiból ezúttal sem maradhatott ki Piqué savazása, akit az Ultima című számban ismételten megszólított. Shakira ebben azt állítja, hogy a futballista idővel megbánja, amit tett, és újra az ő ajtajánál kopogtat majd.

Arra a kérdésre, hogy miért címzett még dalt Piquének, kifejtette, hogy úgy érezte, még volt benne olyan érzés, amit ki kellett hogy mondjon. Bízik benne, hogy ez az utolsó dal, amit a szakításukkal kapcsolatban megírt. 

Az elmúlt néhány évben az énekesnő egy adóvitaügyben is küzdött Spanyolországban. Shakirát azzal vádolták, hogy 2012 és 2014 között 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) adót nem fizetett be. Novemberben végül megegyezett a hatóságokkal, így a börtönbüntetés elkerülése érdekében 7,3 millió eurós bírságot fizetett ki.