Majoros Péter Majka az X-Faktor mentora lesz

2024.04.08. 14:55
Gáspár Laci után újabb mentort leplezett le az X-Faktor csapata: a tavaly decemberben az RTL-hez igazolt Majoros Péter Majka is az ítészek között foglal majd helyet a 2024-es évadban.

Tavaly decemberben érkezett a hír, hogy Majoros Péter Majka a TV2-től átigazol az RTL-hez. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mely műsorokban számítanak rá, csupán annyit közölt a csatorna, hogy 2024 második felében láthatják a képernyőn a nézők. 

A múlt héten derült ki, hogy az idén visszatérő X-Faktor-mentorcsapat megújul, és a régi gárdából egyedül Gáspár Laci szerepel majd a tehetségkutatóban. Verebély Marcell, a műsor szenior kreatív producere hétfőn délután jelentette be, hogy Gáspár Laci mellett Majoros Péter Majka is mentorként tűnik fel majd a műsorban. 

Majka több mint tíz éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért, és mindent tud erről a szakmáról. Olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő lesz az egyik mentor, akivel majd együtt lehet dolgozni

– idézi Verebély Marcellt az rtl.hu.

A műsorban mindig négyen alkotják a mentorcsapatot, a csatorna ígérete szerint a közeljövőben leleplezik a másik két ítészt is, akik ebben a szerepben vadonatúj arcnak számítanak.