Medveczky Ilona arról beszélt, hogyan rúgta agyon az osztálytársát az uzsonnájáért

2024.04.12. 11:23
Medveczky Ilona, az egykori táncos díva gyermekkoráról és magánéletéről osztott meg gondolatokat. Bevallotta, hogy fiús nevelést kapott, így előfordult, hogy az iskolában „agyonrúgta az osztálytársát, hogy adja oda a fél uzsonnáját”.

A 83 éves művésznő többek között a gyermekkoráról is beszélt az ATV-n futó A Nő háromszor című műsorban. 

Medveczky Ilona felidézte, hogy édesapja fiúnak várta, ezért nagyon fiús nevelést kapott. Úgy látja, jó hatással volt rá ez a szemléletmód, hiszen így kemény tudott lenni a munkájában – számolt be róla a 24.hu.

Legény legyen a talpán, aki velem ujjat húz, vagy aki engem el akar taposni. Már az iskolában agyonrúgtam az osztálytársamat, hogy adja oda a fél uzsonnáját. Ha nem adta, agyonrugdostam a lábát az asztal alatt. Apám azt mondta, én nem élek örökké, tanuld meg megvédeni magad: ez végigkíséri az egész életemet

– fejtette ki az egykori táncos díva.

Köböl Anita műsorvezetőnek arról is beszélt, hogy jelenleg egyedül él, de nem magányosan. A művésznő az állataival és a kertészkedéssel is sok időt tölt. Mint mondta, nagy házban lakik, ahol nincs kertész, házvezetőnő vagy takarítónő, így mindent egyedül csinál.

Mint írtuk, Medveczky Ilona korábban arról is beszélt, nem szívesen kezdene új kapcsolatba, mivel szerinte nincs már annyi ideje hátra, hogy egy emberre igazán odafigyeljen. A művésznő azt is kifejtette, hogy tőle „mindig féltek a férfiak”, a nők pedig irigykedtek rá. Hozzátette, sokan nem gondoltak bele, mennyi lemondással járt az élete.

A hosszú pályafutást magának tudható táncosnő a világ számos pontján fellépett, megjárta New Yorkot, és még Hollywoodba is hívták, mégsem maradt külföldön. 

A teljes epizód péntek este 20.45-től lesz látható az ATV-n.