Egyelőre nem tudni, mi okozta a 29 éves TikTok-sztár halálát

2024.04.23. 15:59
Mintegy 310 ezer ember követte a videómegosztón Eva Evanst, azonban egyelőre senki sem osztott meg részleteket arról, mi okozhatta a tartalomgyártó halálát. A hírt nővére, Lila Joy erősítette meg egy Instagram-posztban a napokban.

A fiatal lány New Yorkban élt, többek között arról osztott meg tartalmakat, milyen is egy huszonévesnek a Nagy Almában. Halálának hírére a Coloré hívta fel a figyelmet, a portál a TikTok-sztár nővérének, Lila Joynak az Instagram-posztjából értesültek a hírről.

Tegnap kaptuk a hírt, hogy meghalt a mi édes, mesés, kreatív, gondoskodó, vidám Evánk, az én gyönyörű húgom. Egy nap elteltével még mindig a tagadás és az elfogadás állandó körforgásában találom magam, így tudom, milyen hihetetlen, és nehéz lesz feldolgozni a hírt. Bárcsak itt lenne most Eva, hogy hivatkozhassak rá! Ő jobban megtalálná a megfelelő szavakat, és el tudná mondani azt, amire én képtelen vagyok

– idézik a bejegyzést.

A 29 éves lány halálának körülményei eddig tisztázatlanok. Ezzel kapcsolatban a család nem osztott meg semmilyen információt.

@itsevaevans

Eva Evans népes követőtábora mintegy 310 ezer felhasználói fiókot számol, amelyhez több mint 13 millió kedvelés is párosul. Videóinak többsége szórakoztató és informatív tartalmakból állt, amelyek központi témája a New York-i huszonévesek életének nehézségei, a Nagy Almában való boldogulása volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport