2024. június 17. 15:00
Románia 3
Ukrajna 0
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország

Azahriah így költheti el a három Puskás Aréna-koncertből bejövő pénzt

20240524- MG 2518
2024.05.26. 10:36
Szabadságérzet – korábban így határozta meg Azahriah a karrierje felfutásával járó meggazdagodás adta életérzést, de arról is beszélt a Puskás Arénában három koncertet adó zenész, hogy mire szokta költeni a pénzét.

Aktuális a kérdés, hogy a három, Puskás Arénát megtöltő koncert után vajon mire költi a pénzét Azahriah, azaz Baukó Attila.

Arról, hogy a fellépések után kapott pénzét hogyan és miként forgatja, Friderikusz Sándor közelmúltban közzétett podcastjében beszélt. A műsorvezető másodízben beszélgetett a fiatal zenésszel, és ezúttal a megváltozott anyagi helyzetéről is érdeklődött. 

Ezek már olyan összegek igazából, hogy nem is találnék már impulzust abban, hogy elköltsem. Max, ha szerencsejátékoznék, vagy valami végtelen pénznyelőben találnám meg az én élvezetemet. Ez nekem olyan mennyiségű pénz – nyilván meg sem közelíti az igazi gazdagokat – hogy nem tudom már mire költeni

– mondta el Friderikusznak a fiatal tehetség. Majd példákat is hozott arra, mire szokta elkölteni a megkeresett összegeket. „Vettem drága gitárokat, drága ruhákat, cipőket, és ezenkívül meg ugye az általános életviteli színvonalat fenntartom. Szerintem ez így tök jól működik” – fejtette ki.

Állampapír, lakás, szabadságérzet 

Azt is elárulta: arra, hogy miként kell bánni a pénzzel, a menedzsmentje tanítgatja. 

Ők mondták nekem, hogy mit kéne. Hogy van az állampapír, meg akkor lakás, hogy az biztos pontot fog nyújtani az életben (…) A saját magam elefántcsonttorony-kényelmében azért meg tud változni a pénzhez való viszony

– vallotta be, hozzátéve, hogy nyilván ma már többet engedhet meg magának, mint azelőtt. 

Legnagyobb luxusként az anyagi szabadságot jelölte meg Azahriah, majd hozzátette, hogy ez azért jó, mert ha gondolna egyet, és akarna, kimehetne akár Kínába is. Példaként hozta fel még azt is, ha egy családtagja megbetegedne, akkor nem kellene a jelenlegi egészségügyi ellátásba vinnie, hanem megfelelő kezelést tudna biztosítani számára. 

Szabadságérzet

– összegezte a megváltozott anyagi helyzettel járó életérzést. 

Azahriah a hétvégén három koncertet is ad a Puskás Arénában, a sorozat első napján, pénteken 50 ezer ember volt kíváncsi a fellépésére. Történelmi pillanatnak lehettek szem- és fültanúi azok, akik ott voltak az eseményen. A telt házas buliról kollégánk helyszíni riportjában olvashatnak

(Borítókép: Németh Kata / Index)