Letartóztatták Nicki Minajt, élőben közvetítette az intézkedést

GettyImages-839984712
2024.05.26. 07:41
Elmaradt Nicki Minaj manchesteri koncertje, ugyanis marihuána birtoklásáért letartóztatták az amszterdami repülőtéren. Az énekes élőben közvetítette az akciót az Instagram-oldalán. Nagyjából öt-hat órát töltött egy börtöncellában, mielőtt továbbengedték Manchesterbe, de így sem tudta megtartani a show-t.

Letartóztatták Nicki Minajt szombaton az amszterdami repülőtéren kábítószer-birtoklás miatt. A rajongók legnagyobb sajnálatára így az amerikai rapper manchesteri koncertjét is le kellett fújni, ahová éppen igyekezett – írja az NBC News.

Nicki Minajnál könnyűdrogot – néhány füves cigarettát – talált a holland rendőrség. Az akciót az énekesnő élőben közvetített az Instagram-oldalán.

Minajt megbírságolták, majd este tíz környékén engedték továbbutazni, de már nem tudott időben Manchesterbe érni a szombati koncertjére, így azt elhalasztották. A rappert mintegy 20 ezer rajongó várta az arénában, hogy színpadra lépjen.

A jegyiroda kiadott egy közleményt, amelyben azt írták, „annak ellenére, hogy Nicki mindent megtett és minden lehetséges utat megvizsgált a szombat esti show megvalósításához, az amszterdami események lehetetlenné tették a fellépést. Hangod adtak az okozott kellemetlenség miatti „mély csalódottságuknak”, és közölték, hogy a jegyek természetesen érvényesek az átütemezett koncertre, amelynek időpontjáról egyeztetnek. 

A rendőrség nem azonosította Nicki Minajt a letartóztatott személyként, de arra a kérdésre, hogy vajon az énekesnő volt-e, a szóvivő azt mondta, a rendőrök „könnyű drogok birtoklása miatt letartóztattak egy 41 éves amerikai nőt a Schiphol repülőtéren”.

Később Minaj a manchesteri szállodájából posztolt, és azt írta, hogy 5-6 órát ült egy börtöncellában, valamint bocsánatot kért a rajongóitól, és megígérte, pótolják a koncertet. 

(Borítókép: Nicki Minaj 2017. augusztus 27-én. Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)