2024. június 17. 15:00
Románia 3
Ukrajna 0
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00 ÉLŐ
Belgium 0
Szlovákia 1
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország

David Pressman is Azahriah koncertjén bulizott

2024.05.27. 16:02
David Pressman is feltűnt a hétvégén a Puskás Arénában triplázó Azahriah koncerten. Az Egyesült Államok budapesti nagykövete már nem először látja élőben a zenészt. Tavaly decemberben a diplomata rezidenciáján járt vacsorabeszélgetésen a népszerű dalszerző.

Ahogy az Index beszámolt róla, tavaly október közepén hirdették meg Azahriah első Puskás-koncertjét, amelyből napokon belül kettő, végül három lett. Az első koncertet 2024. május 25-re időzítették, a bejelentés pedig soha nem látott méretű érdeklődést váltott ki. 

David Pressman az X-en közölte, hogy szintén részt vett a hétvégén Azahriah Puskás Arénában tartott koncertjén. Az amerikai nagykövet egy fotót is megosztott az eseményről, amelyhez azt írta, hogy az énekes maga a tehetség, a kreativitás, és az erő

Hozzátette, hogy csodálatos volt megtapasztalnia Azahariah zenéjét egy több tízezer magyar rajongóval teli stadionban.

Korábban együtt vacsoráztak 

Az Egyesült Államok budapesti nagykövete nem először látja élőben a zenészt. Tavaly decemberben Azahriah, Blahalouisiana, Ivan and the Parazol és a Margaret Island is az Egyesült Államok budapesti nagykövetével vacsorázott. David Pressman a vacsorán jelen lévő zenészeket Magyarország legnépszerűbb és legtehetségesebb „szabályszegőinek” nevezte.

Azahriah hétvégi koncertje több hírességet is Puskás Arénába vonzott. A péntek esti eseményen a magyar válogatott több labdarúgója is feltűnt. A Nemzeti Sport egy olvasói fotó alapján közölte, hogy Szoboszlai Dominik, Varga Barnabás és Kalmár Zsolt is feltűnt a nézőtéren, ahol láthatóan jó kedvükben voltak. 

A legnagyobb fanatikusokhoz hasonlóan az Index is ott volt Azahriah mindhárom telt házas koncertjén a Puskás Arénában május 24-én, 25-én és 26-án. A „tripla Puskás” jelenségről készült összefoglalónkat itt olvashatja el.