2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Kevin Costner szerint reklámok miatt akarták lerövidíteni a gyászbeszédeket Whitney Houston temetésén

2024.06.06. 06:23
A CNN és egyéb tévécsatornák arra kérték Kevin Costner amerikai színészt 2012-ben, hogy rövidítse le gyászbeszédét Whitney Houston temetésén, mert reklámokat szeretnének sugározni.

Kevin Costner kétszeres Oscar-díjas amerikai filmrendező, színész Dax Shepard Armchair Expert című podcastjában emlékezett vissza a minap, hogy Whitney Houston 2012-es temetésén ő is egyike volt annak a nyolc embernek, aki beszédet mondott a szertartáson az énekesnő emlékére. 

Costner azt is megemlítette, hogy arra kérték őt: rövidítse le a gyászbeszédét, mivel a CNN és más csatornák reklámokat szeretnének sugározni az esemény alatt.

Állítása szerint azt mondták neki: „Itt van a CNN, nem bánnák, ha rövidebb lenne a beszéded, mert reklámokat fognak vetíteni.” Costner azonban közölte, hogy őt ez nem érdekli, és frappáns választ adott. 

Ezen túlteszik magukat. Lejátszhatják a reklámot, amíg beszélek, nem érdekel

– így idézte korábbi válaszát Kevin Costner a TMZ szerint. 

Mint ismert, Whitney Houston 48 évesen hunyt el 2012-ben, abban az időben válása és drogproblémái után éppen hogy csak visszatért a szórakoztatóiparba. Los Angeles-i hotelszobájában halt meg, a kiérkező mentők még megpróbálták újraéleszteni, de hiába. Az énekesnő pályafutásáról írt cikkünket itt olvashatja.