2024. július 5. 18:00
Spanyolország 2
Németország 1
StuttgartArena Negyeddöntő
2024. július 5. 21:00 ÉLŐ
Portugália 0
Franciaország 0

Jamie Foxx megrázó részleteket árult el betegségéről

2024.07.03. 11:35
Az Oscar-díjas színész ismét megszólalt új filmjének forgatása alatt történt hirtelen rosszullétéről. Részletezte kórházba kerülésének körülményeit, valamint kiemelte szerettei segítségét a felépülés során.

Az Oscar-díjas színész, Jamie Foxx egy TikTok-videóban beszélt egy kávézó előtt egy rajongójának a tavalyi rejtélyes betegségéről − írta meg a Sky News. A videóban részletezte a történteket, mely szerint szörnyű fejfájására kért gyógyszert fiától, majd a következő húsz napra nem emlékszik.

A színész már tavaly nyáron is beszélt betegségéről, illetve annak körülményeiről.

Megjártam a poklot és visszatértem

mondta akkor Jamie Foxx.

A mostani videóban a színész arról beszélt, hogy 2023. április 11-én került kórházba Atlantában, miközben Cameron Diazzal forgatta új filmjét, a Back in Actiont. Mint mondta, először egy fájdalomcsillapítót kért, majd azzal folytatta, hogy 

az április 11. után következő 20 napból semmire sem emlékszik.

„Szóval, azt mondták nekem, hogy Atlantában vagyok. Mondták nekem – a nővérem és a lányom –, hogy elvittek az első orvoshoz” – fogalmazott. Állítása szerint az egyik orvosa azt mondta neki, hogy a fejével valami baj van, de ezt részletesebben nem akarta kifejteni a kamera előtt. 

„Nem akartam, hogy csövekkel a testemben lássanak”

Előzőleg, egy tavalyi decemberi díjátadón a színész köszönetet mondott testvérének és lányának, hogy akkor megmentették az életét. Hozzátette, hogy a betegséggel való küzdelem ráébresztette arra, hogy tisztelje az életet és a művészetét. Mint mondta:

Nem akartam, hogy csövekkel a testemben lássanak, és próbálják kitalálni, hogy fogok ezen túlesni.

Több videóban is említette rajongóinak, hogy milyen poklot próbált túlélni, miközben a kórházban lábadozott. Viszont cáfolta azokat a pletykákat, mely szerint megvakult vagy lebénult volna a betegsége miatt.

Filmje, a Back in Action a forgatás újraindulása után várhatóan novemberben fog a mozikba kerülni.