Ők lesznek a Farm VIP új évadának szereplői

2024.07.25. 12:49
Sajtótájékoztató keretein belül jelentette be a TV2 a legújabb Farm VIP-széria játékosait és más, debütáló műsorait.

Július közepe óta tart már a Farm VIP legújabb szériájának forgatása, és most a TV2 bejelentette, hogy milyen szereplőgárdával indulnak neki a következő szezonnak. A csapatokat ismételten kettéosztották, hogy nomád körülmények között éljenek a várostól távol.

A port.hu cikke szerint idén a sárga csapatban Aurelio, Bálint Antónia, Barnai Judit, Dopeman, Fekete Pákó, Horváth Gréta, MC Ducky és Pumped Gabo játszik majd.

A piros csapatban pedig Blága Tünde, Dávid Petra, Kapi Levente, Kiara Lord, Kováts Gergely Csanád, Lukács Miklós, Nagy Zsolt Leo és Szalontai Szilvi kapott helyet.

Más újdonsággal is készül a csatorna a nézők számára, így augusztus 12-től az Újratervezés című műsorban láthatják viszont Szabó Zsófit Stohl András oldalán. A rászoruló családok otthonát felújító produkcióban feltűnik majd Szabó András Csuti és Lehoczky Léna lakberendező is.

Emellett pedig új vetélkedő is indul a TV2-n, Lékai-Kiss Ramóna vezeti majd a Password – A jelszó című műsort. A lap összegezte, hogy a formátum lényege, hogy a sztárok civilekkel állnak párba: őket segíthetik hozzá az elképesztő pénznyereményhez, miközben úgy kell kitalálniuk szavakat, hogy csupán rövid kifejezéseket, egyszavas segítségeket adhatnak egymásnak.

A civil versenyzőknek pedig olyan hírességek segítenek, mint Szabó Zsófi, Gönczi Gábor, Marics Peti, Dombóvári Vanda, Kucsera Gábor vagy Ábel Anita.