Közösen vezet műsort Majka és Sebestyén Balázs

2024.08.15. 14:54
Szeptember elején kezdődik a Kalandra fal! új évada, amelynek többek között a frissen átigazoló Majka és Pápai Joci is a műsorvezetői lesznek. Az első adást rendhagyó módon Majka Sebestyén Balázzsal együtt indítja el.

Szeptember 2-án indul az RTL Kalandra fal! című műsorának új évada, amelynek első adását Majoros Péter (Majka) és Sebestyén Balázs vezetik majd – írja a 24.hu.

A portál az RTL közleményét idézte, amelyből kiderült, hogy

a műsort a Pápai Joci, Majka és az Istenes Bence, Sebestyén Balázs párosok vezetik majd.

A versenyben részt vevő játékosokra illusztrátor által megrajzolt falak várnak, valamint egy új kihívást jelentő Pénzfal. A játékosok feladata, hogy felvegyék a falon kivágott formának megfelelő alakzatot, egyedül vagy csoportosan, és átjussanak azon. Ha ez nem sikerül, akkor a medencében végzik.

Az idei évaddal megújul a verseny rendszere is. Minden héten hat, hírességekből álló háromfős csapat között folyik a küzdelem. Hétfőtől szerdáig az elődöntők lesznek, amelyekben egy-egy csapat mérkőzik meg egymással. A vesztesek kiesnek és csütörtökön a 3 győztes folytatja a versenyt. A hét végére derül ki, hogy melyik csapat a hét nyertese, és kik küzdhetnek meg a pénzfallal, és vihetik haza a pénznyereményt.

Az első héten Rácz Jenő és Megyeri Csilla csapata, a Schobert család és Hajdú Péter, valamint Vajtó Lajos és Járai Máté csapata fog összecsapni, a vízbe esők kimentéséről pedig Dudás Miki gondoskodik majd.

Majka és Pápai Joci is átigazolt

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a TV2 korábbi műsorvezetői az RTL-hez igazoltak, amit a jelek szerint már nagyon várnak. Erről tanúskodik az rövid videó is, amelyet a régi-új kollégák köszöntése alkalmából készített a csatorna.

A humoros felvételen az látható, ahogy Istenes Bence és Sebestyén Balázs kamerán keresztül követi végig, ahogy Majkáék elfoglalják irodájukat, ahol mindenféle földi jóval kényeztetik őket, ám Sebestyénék tesznek arról, hogy lefagyjon a mosoly az arcukról. A műsorvezető-rapper és az énekes végül a medencében kötnek ki, mivel Istenes és Sebestyén meg akarják nekik mutatni, „kik a királyok az RTL-nél”.

Indul az ősz... Petike, nyugodtan használd az öltözőmet, hallom, sokat fogsz dolgozni, én keveset vagyok bent úgyis, de kérlek a budipapírt ne vidd haza, mi nem szoktuk

– üzente Majkának az Instagramon Sebestyén Balázs.