Billie Eilish kirúgta az ügynökét, miután kiderült, hogy csalja az asszonyt

2024.08.16. 12:37
A népszerű énekesnő, Billie Eilish és testvére, Finneas O’Connel megváltak az élő fellépéseiket szervező ügynöktől. A szakítás oka, hogy Casey Wassermanről kiderült, hogy a vele munkaviszonyban álló női alkalmazottakkal előszeretettel tartott fenn intim kapcsolatot. Ez pedig nem fért bele a szupersztár testvérpárnak, így kiadták a szakember útját.

A hírek szerint elváltak útjaik Billie Eilishnak és az élő fellépéseit szervező ügynökének, Casey Wassermannek. Miután olyan vádak merültek fel, amelyek szerint több női alkalmazottjával is viszonya volt – a házassága mellett –, Eilish állítólag „nagyon feldúlt” lett. 

A 22 éves énekesnő és testvére, a 27 éves Finneas O’Connell azután véglegesítették a „szakítást”, miután felléptek a 2024-es párizsi olimpia záróünnepségén. Az Independent beszámolója szerint az 50 éves Wasserman egyébként pont a Los Angeles-i 2028-as olimpiai játékok bizottságának elnöke lesz.

Billie Eilish és Finneas O’Connell, bár hálásak korábbi élő fellépéseikért a Wasserman-ügynökségnek, úgy döntöttek, hogy a filmes, televíziós és zenei ügyeiket ugyanaz az ügynökség, a WME fogja kezelni a továbbiakban

– mondta Eilish szóvivője a The Wrapnak adott nyilatkozatában. Wasserman amúgy a Wasserman Music vezérigazgatója, ami 2021-ben felvásárolta a Paradigm Talent Agency észak-amerikai élő zenei képviseletét, beleértve Eilisht és O’Connellt is.

A botrány azóta nem csillapodott Wasserman körül, mióta a Daily Mail augusztus 1-jén megjelentetett egy riportot, amelyben „sorozatos félrelépőként jellemezte, aki krónikusan lefeküdt a neki dolgozó emberekkel”. 

Wasserman 2001 óta él házasságban Laura Ziffrennel, bár a pár jelenleg külön él.