Már a sajtótájékoztatón egymásnak esett Mike Tyson és Jake Paul

2024.08.19. 13:42
Csaknem három hónap múlva tartják Mike Tyson és Jake Paul egymás elleni bokszmeccsét. A két híres ökölvívó már a sajtótájékoztatón is provokálta egymást.

November 15-én száll ringbe Mike Tyson és Jake Paul. Az eseményt megelőző sajtótájékoztatón egymást kóstolgatta a két bokszoló – írja a TMZ. Mike Tyson megmutatta, hogy nem fél Jake Paultól, a közelgő meccsük sajtótájékoztatóján megdobta őt egypárszor, közben pedig nevetett.

A nehézsúlyú bokszlegenda szemtől szemben állt a youtuberből lett bunyóssal a Fanatics Festen a New York-i Jacob K. Javits Convention Centerben, amikor Tyson egy gyors balegyenest adott Paulnak a mellkasára.

Mike Tyson vidámnak látszott, az egész szóváltásuk alatt látszólag nem sok rosszindulat volt itt, azonban Jake Paul nem tűnt túl boldognak, hogy a bajnok bohóckodik vele a kamerák előtt.

Nem ez volt az első alkalom, hogy ők ketten ilyen sajtótájékoztatót tartottak. A mérkőzésük eredetileg a múlt hónapban lett volna, de a két bunyós megegyezett, hogy elhalasztják, miután Mike Tyson émelygést és szédülést érzett egy Miamiból Los Angelesbe tartó repülőút közben, fél órával a leszállás előtt.

Jake Paul 40 millió dollárt remél a Mike Tyson elleni bokszmeccstől

A színészként és „nagyszájú” bloggerként elhíresült Jake Paul arra számít, hogy 40 millió dollárt fog keresni azzal a bokszmeccsel, amelyet november közepén vív a nehézsúly exvilágbajnokával, Mike Tysonnal – írja az MTI.

Azért vagyok itt, hogy 40 millió dollárt keressek, és kiejtsek egy legendát, semmi más nem érdekel. Azt akarta, hogy a viadal hivatalos legyen, és hogy tényleg fenékbe rúgjam

– mondta a sajtótájékoztatót követően.