Mégsem jött olyan gyorsan a válás, Ben Affleck már a nászúton visszakozott

GettyImages-1477434027
2024.08.22. 14:04
Nehezen viselte el a Jennifer Lopezt és a kapcsolatukat övező hatalmas felhajtást, már a nászúton megbánhatta Ben Affleck kettejük házasságát. A hollywoodi sztárpár kétévnyi együttélés után adta be a keresetet, egy bennfentes szerint azonban a kapcsolatuk már az olaszországi mézeshetek alatt menthetetlenül megromolhatott.

Szinte az összes külföldi és a legtöbb hazai lap is beszámolt, igazi tündérmeseként alakult Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata. Ám a 2000-es évek egyik sztárpárja annak ellenére, hogy az eljegyzés megtörtént, az esküvőig akkor végül nem jutott el.

Romantikus filmeket meghazudtolva, történetük két évtizeddel később azonban új fejezettel bővült, 2022 júliusában ugyanis néhány hónap jegyben járást követően ezúttal tényleg összeházasodtak.

A boldogító igennel járó fogalmat meglehetősen félreértelmezhette a páros, ugyanis Jennifer Lopez és Ben Affleck alig több mint két év házasság után máris válnak. Lopez augusztus 20-án, kedden nyújtotta be a Los Angeles megyei Legfelsőbb Bírósághoz a kérvényt. 

Az okok között előzetesen felmerült Affleck korábbi alkoholproblémája és az anyagiak is, azonban úgy tűnik, ismételten az állhatott a pár közé, ami már két évtizeddel ezelőtt is a legnagyobb problémát okozta a számukra. 

A házasságukról egy hozzájuk közelálló személy szerint már a nászútjukon kiderült, hogy csupán egy hiú ábránd, ami igazán sosem fog jól működni. 

De ne rohanjunk ennyire előre. 

Ben Affleck és Jennifer Lopez az olaszországi Comói-tónál töltötték a mézesheteket, az akkor megjelent képek pedig korántsem arról árulkodtak, hogy a pár a kamerák által elkapott örömteli pillanatokat csak megjátszaná. A Page Six informátora szerint azonban a nászút egyben a házasságuk végjátékának kezdete is volt. 

A mézeshetek alatt ugyanis a paparazzik nem hagyták magára a sokat kiránduló és vásárló házaspárt, ami cseppet sem tetszett nekik. 

Affleck nem volt kibékülve azzal, hogy paparazzik követték őket. Lopez egy nemzetközi szupersztár, a férje mégis úgy viselkedett, mintha meglepetésként érte volna mindez

– magyarázta a forrás, aki hozzátette, életük legboldogabb pillanatában alig beszéltek egymással. Affleck úgy érezte, hogy a kamerák miatt kénytelen megjátszani magát, és olyannak mutatkozni, ami valójában nem ő, és ezért Jennifer Lopezt okolta.

A probléma oka mások szerint az lehetett, hogy Benc Affleck pont azelőtt küzdötte le függőségét, hogy újra randevúzni kezdtek, így olyasmibe is belement, amire kiegyensúlyozott lelkiállapotban nem vállalkozott volna. Emiatt talán nem is annyira meglepő, hogy a szerelmi lufi hamar kipukkadt. 

Affleck több magánéletre vágyott, és már nem tudta elviselni Lopez hírnevét. Nem akarta az ezzel járó összes drámát az otthonában látni

– tette hozzá az informátor, akinek szavait természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni.

(Borítókép: Jennifer Lopez és Ben Affleck 2023. március 27-én. Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images Hungary)