Magyar influenszer vár gyereket a Telegram letartóztatott tulajdonosától

2024.09.11. 16:35
Egy 25 éves tiszakécskei származású szépség, Bakó Diána hordja szíve alatt Pavel Durov orosz milliárdos gyermekét. A Telegram alapítója és a magyar influenszer akkor ismerkedett meg, amikor a milliárdos Magyarországon járt. Sajtóértesülések szerint Diána és Durov már nem alkotnak egy párt, de a Telegram tulajdonosa még mindig támogatja születendő gyermeke anyját.

Egy magyar influenszer, Bakó Diána vár gyermeket a Telegram és a VKontakte milliárdos orosz alapítójától, Pavel Durovtól, akit az elmúlt hetekben tartóztattak le Franciaországban – írja a Blikk.

A Telegram 39 éves alapítóját augusztus 24-én vették őrizetbe, miután magángépével Azerbajdzsánból megérkezett Párizsba. Ugyan az orosz milliárdost négy napig tartó kihallgatást követően szabadon engedték, de Franciaországot nem hagyhatta el. 

Pavel Durovot 12 bűncselekménnyel, többek között drogkereskedelemmel, terrorizmus támogatásával és online zaklatással összefüggésben gyanúsítják. A titkosított kommunikációt is kínáló Telegrammal, és így vele szemben is a legfőbb vád, hogy a felületet nem moderálják, miközben nagyjából 950 millió ember használja, köztük Oroszország és Ukrajna is.

Azonban, mint most kiderült, a Telegram atyja egy másik botrányban is érintett.

Bár francia sajtóértesülések szerint jelenlegi párja egy orosz hölgy, Julija Vavilova, eközben egy magyar nő, a 25 éves Bakó Diána éppen a milliárdos gyermekével várandós. Az influenszerként és Only Fansen is aktív, tiszakécskei születésű hölgy 2015-ben a Miss Tini Hungaryn második udvarhölgyként végzett, a következő évben pedig egy Athénban megrendezett szépségversenyen képviselte Magyarországot. 

A Blikk szerint a magyar influenszer egyik munkája közben ismerkedett meg az éppen Magyarországon tartózkodó orosz milliárdossal. Francia lapok beszámolója szerint Durov és a jó ideje Dubajban élő Diána egészen mostanáig egy párt alkotott, és a közös gyermeküket várták, a nő ezzel kapcsolatban az Instagramján is megosztott fotókat.

A saját barátnője csapta le a kezéről a milliárdost

Az örömteli babavárás azonban már a múlté, ugyanis a lap információi szerint Diána egyedül maradt, mert a milliárdos összejött a fentebb említett orosz hölggyel. A dolog pikantériája, hogy Julija Vavilova Bakó Diána barátnője volt, ráadásul a magyar influenszer mutatta be őket egymásnak.

Diána és Pavel jó ideje együtt voltak, 2-3 éve kezdtek el próbálkozni, hogy gyermekük szülessen. Többszöri vetélés után végre sikerült, ám Dia egyedül maradt, a barátnője ugyanis hátba támadta. Anyagi gondjai mondjuk biztos nem lesznek, hiszen Durov két luxuslakást vett neki Dubajban, kettőt pedig Budapesten, és valószínűleg továbbra is támogatja őt egy jelentős összeggel havonta, ahogy eddig is tette, de ennél jobban nem hiszem, hogy részt venne a gyermek életében

mesélte a Blikknek egy informátor.

Az orosz milliárdosnak nem ez lesz az első gyermeke, köztudott ugyanis, hogy Durov az elmúlt tizenöt évben rendszeres spermiumadományozó volt, így legalább 100 gyermek biológiai apja lehet.