Rebel Wilson egy olasz szigeten tartotta meg álomesküvőjét

2024.09.29. 19:14
Összeházasodott szombaton Rebel Wilson ausztrál színésznő és párja, Ramona Agruma. A boldogító igent az olaszországi Szardínia szigetén mondták ki. A Tökéletes hang és a Csaló csajok című filmek sztárja egy közös gyermeket is nevel szerelmével.

Rebel Wilson egy romantikus szertartáson kötött házasságot menyasszonyával, Ramona Agrumával. A 44 éves színésznő és 40 éves párja szombaton az olaszországi Szardínia szigetén mondták ki a boldogító igent – számolt be róla a DailyMail.

A lap egyik forrása szerint „szuperromantikus” és bensőséges szertartást terveztek, amelyre csak a közeli barátokat és családtagokat hívták meg. Az olasz szigeten már 2022-ben is nyaraltak, mielőtt a nyilvánosság előtt, hivatalosan is bejelentették kapcsolatukat

A Tökéletes hang és a Csaló csajok című filmek sztárjának esküvője eredetileg 2025-ben lett volna egy tengerparti helyszínen. Rebel Wilson azonban nem szeretett volna tovább várni, így előrébb hozták az eseményt. 

Béranyától született Rebel Wilson első gyermeke

Mint ismert, Wilson 2021 óta alkot egy párt Ramona Agrumával, akivel közösen nevelik lányukat. Royce Lillian Elizabeth Wilson novemberben lesz 2 éves, és egy béranya segítségével született meg. A színésznő korábban mindent megtett annak érdekében, hogy a jövőben majd egyszer teherbe essen. Felidézte, hogy 2020-ban több mint 35 kilót fogyott, miután egy orvos figyelmeztette őt, le kell adnia némi pluszkilót, hogy javítsa a teherbe esés esélyét.

Elmondása szerint ugyan akkoriban legalább 100 kilót nyomott, egészségesnek érezte magát, mivel edzőterembe járt. Annak ellenére, hogy korábban is megpróbálkozott a fogyással, mindig visszaszöktek rá a kilók. Végül annak köszönhetően tudta rávenni magát, hogy még kitartóbb legyen, hogy eldöntötte, gyermeket szeretne. Ekkor felfogadott egy edzőt, akivel napi két órát edzett.

Azt állítja, nem szedett semmilyen varázstablettát, és csak egészséges változtatásokat eszközöltek az életmódjában. Hozzáteszi, mivel nem tudta teljesen kiiktatni a cukrot, megpróbált csak kisebb mennyiséget fogyasztani belőle. Azóta is igyekszik tartani, bár korábban azt érezte, az emberek jobban odafigyelnek a testére, mint a karrierjére.