Al Pacino négy évvel ezelőtt majdnem meghalt

2024.10.07. 14:02
Al Pacino a minap egy interjúban beszélt a halálközeli élményéről, amelyet a koronavírus-járvány ideje alatt élt át.

Al Pacino a The New York Timesnak adott interjújában beszélt részletesen a korábbi Covid-megbetegedéséről. A színész elárulta, hogy 2020-ban – amikor még nem volt védőoltás – a tünetek miatt egy alkalommal elveszítette az eszméletét otthonában, és majdnem meghalt.

Mint mondta, szokatlanul rosszul érezte magát, belázasodott és ki is száradt. „Ültem a házamban, és meghaltam. Nem volt pulzusom” – fogalmazott az interjúban, hozzátéve, hogy a mentők perceken belül megérkeztek a helyszínre.

Körülbelül hat mentős volt a nappaliban, és volt két orvos, és olyan öltözékben voltak, mintha a világűrből jöttek volna

– mesélte a színész, akinek „sokkoló” volt látni, ahogy körbeállják őt az emberek, és azt kiabálják, „visszatért”. 

Halálközeli élményéről azt mondta, „nem látott fehér fényt vagy bármi mást”. A 84 éves színész megjegyezte azt is, hogy megváltozott a halálról alkotott véleménye. Elárulta, némi vigaszt talál abban, hogy vannak gyerekei, valamint abban a tudatban, hogy mennyi mindent letett az asztalra. „Azt hiszem, természetes, hogy az ember másképp tekint a halálra, ahogy öregszik” – tette hozzá Al Pacino.