Helen Mirren furcsa tényre mutatott rá Kurt Cobain halálával kapcsolatban

2024.10.25. 21:36
Nemrégiben egy interjú alkalmával az idő múlásáról beszélt Helen Mirren Oscar- és Golden Glob-díjas brit színésznő, amit Kurt Cobain néhai énekes megemlítésével igyekezett alátámasztani. Ráadásul nem ez volt az első eset.

Szokatlan kommentet ejtett meg a többszörösen elismert brit színésznő, Helen Mirren egy interjú közben. A Variety szúrta ki, hogy egy ponton Kurt Cobain nevét hozta fel, és egy olyan technológiai újdonságot, amelyet a néhai zenész már biztosan nem használhatott, hisz jóval a halála után találták fel:

Mindig azt mondom, olyan szomorú, hogy Kurt Cobain akkor halt meg, amikor meghalt, mert soha nem látta a GPS-t. A GPS a legcsodálatosabb dolog, nézni, ahogy az én kis kék foltom végigsétál az utcán. Egyszerűen teljesen varázslatosnak és hihetetlennek találom

– fogalmazott az Oscar-díjas színésznő.

Nem ez az első alkalom, hogy Helen Mirren Kurt Cobain nevével próbál rávilágítani az idő múlására és a technológia fejlődésére. 2014-ben Oprah Winfrey-nek azt mondta: „Nézd meg Kurt Cobaint, ő alig látott számítógépet! A digitális dolgok, amik most zajlanak, annyira izgalmasak! Annyira kíváncsi vagyok arra, hogy mi lesz a következő lépés!”

Egy évvel később a Cosmopolitannek azt mondta: „A minap Kurt Cobainre gondoltam, aki úgy halt meg, hogy nem ismerte az internetet, és ez teljesen lenyűgözött.” A Daily Mailnek 2016-ban pedig azt mondta: „Ha 27 évesen haltam volna meg, abban a korban, amikor Kurt Cobain 1994-ben meghalt, akkor nem is tudtam volna, hogy létezik internet. Hihetetlen dolgok történnek folyamatosan, és alig várom, hogy lássam, mi következik!”

Helen Mirren a mostani beszélgetés alatt kitért a saját korára is, hisz a színésznő idén ünnepelte a 79. születésnapját, amit ő soha nem gondolt, hogy egyszer még megélhet. Azonban nem érez ebben semmi különöst, pont annyira látja különlegesnek, mint amikor betöltötte a 25-öt.