Elkelt Matthew Perry háza, amelynek a pezsgőfürdőjében halt meg a színész

2024.10.27. 10:24
Gazdára talált Matthew Perry Los Angeles-i háza, amelynek a pezsgőfürdőjében a Jóbarátok sztárja éppen egy esztendeje, 54 évesen meghalt.

Néhány nappal halálának évfordulója előtt kelt el Matthew Perry Los Angeles-i otthona, amelynek a pezsgőfürdőjében halt meg a színész 2023 októberében.

A 330 négyzetméteres, négy hálószobás házat 8,55 millió dollárért Anita Verma-Lallian filmproducer és ingatlanfejlesztő vette meg – adta hírül a TMZ. Perry 2020-ban vásárolta meg az ingatlant 6 millió dollárért.

Mintha megérezte volna a halálát 

Éppen egy éve halt meg Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja: holtan találtak rá Los Angeles-i otthonában, a jakuzziban. A későbbi boncolás megállapította, hogy a színész ketamin-túladagolásban hunyt el. A Los Angeles megyei halottkémi hivatal szerint a műtétek alatt alkalmazott általános érzéstelenítéshez használt mennyiséggel volt egyenértékű a szervezetében lévő ketamin. 

A színész halálával összefüggésben augusztusban letartóztatták Perry személyi asszisztensét, két orvost és a „ketaminkirálynőként” ismert állítólagos drogkereskedőt. Az egyik orvos, Mark Chavez a ketamin terjesztésében már bűnösnek vallotta magát.

A napokban interjút adott a színész édesanyja, először a fia halála óta. „Többé már nem félek” – ezt mondta Matthew Perry az édesanyjának a halála előtt. Amiből Suzanne Morrison arra következtet, a fia érezte, hogy valami elkerülhetetlen közeleg az életében, mintha megérezte volna, hogy meg fog halni.

Suzanne Morrison úgy véli, hogy fia az utolsó közösen töltött napjaikban érezte, hogy halála elkerülhetetlen.