Aliz
6 °C
14 °C

Tizedszerre se kell senkinek a Malév-gép

2014.03.03. 16:09

Nem érkezett ajánlat a Malév Express színeiben korábban repülő Bombardier CRJ200ER típusú repülőgépre - mondta Varga Jenő, a Malév felszámolóbiztosa az MTI-nek.

A pályázat határideje hétfő dél volt. A felszámolás kezdete óta tizedszer hirdették meg a repülőgépet.

A HA-LNA lajstromú gép közel 15 ezer órát repült. A felszámoló 3,6 millió dolláros (817 millió forintos) áron hirdette meg.

Korábban a balatonlellei üdülőt és annak berendezési tárgyait, valamint két Seat és három Volkswagen (köztük egy Malév-festésű Volkswagen Polo) típusú személyautót, speciálisan a repülőgépekre gyártott szőnyeget, fémdetektort, bankjegyvizsgáló berendezést, catering eszközöket, rakomány-ellenőrző röntgent, promóciós eszközöket hirdettek meg. Az üdülőre és annak berendezéseire nem érkezett ajánlat. 

A Malév felszámolásának határidejét a bíróság legutóbb idén hosszabbította meg június végéig. Legutóbb a balatonlellei Malév-üdülő nem kellett senkinek, 330 millióért.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?