Erzsébet
1 °C
4 °C

Trump kiakadt, amiért a Nordstrom nem vevő a lánya ruháira

2017.02.08. 23:30

Donald Trump Twitter-bejegyzésben szólt be a Nordstrom-áruházláncnak, amiért az nem rendel többé a lánya, Ivanka cégétől divatcikkeket. Bejegyzése után esni kezdtek a Nordstrom részvényei. (Végül aztán így is pluszban zárt.)

Hat nappal azután, hogy a nagyrészt luxuscikkeket forgalmazó Nordstrom-áruházlánc bejelentette, nem rendel többé Ivanka Trump divatkollekciójából, az elnök a Twitteren bírálta a céget. Bár a Nordstrom szerint a rendelést azért mondták vissza, mert nem fogytak annyira Ivanka Trump cuccai, az elnök politikai támadást lát a dolog mögött. Úgy érzi, lányával tisztességtelenül bánnak, pedig "Ivanka nagyszerű ember".

A Nordstrom döntésével foglalkozott Sean Spicer, a Fehér Ház szóvivője is. Azt mondta, hogy az áruház döntése közvetlen támadás az elnök politikája ellen. A szóvivő szerint az elnöknek "joga van ahhoz, hogy apaként kiálljon a gyermekei mellett". A Nordstrom nem kommentálta Trump bejegyzését.

Az elnök nagyobbik lánya egyébként 35 éves, rövid ideig divatmodell volt az anyjához hasonlóan, ma a családi ingatlanos üzletben a hotelek menedzsmentjéért felelős alelnök, de van saját divat- és cipőmárkája is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?