Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Eladják az Alexandra felét

2017.02.25. 08:38 Módosítva: 2017-02-25 09:47:01

A Líra Könyv és Móra Kiadó vezetőinek közös cége megállapodott az Alexandra könyvesboltláncba tartozó 24 üzlet átvételéről - írja az Mno.hu

Kolosi Tamás, a Líra Könyv Zrt. elnöke azt mondta a portálnak, hogy a 24 a maximális szám, amiről szó lehet, de még akár változhat is: attól függ, hogyan sikerül megállapodni az üzletek bérbeadóival. 

Az átvett üzleteket a tavaly novemberben alapított Janikovszky és Kolosi Kft. üzemeltetheti majd. A lap azt írja, hogy további 6-8 Alexandra-üzletre jelentkeztek még könyvpiaci szereplők, tehát ha sikeresek a tárgyalások, akkor az 56 üzletből álló könyvesboltlánc akár több mint felét felvásárolhatják. 

Nem könnyű követni, hogy mi is történik pontosan az Alexandra körül, ha tisztán akar látni, akkor mindenképpen olvassa el ezt és ezt a cikkünket

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?