Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már épül a 2Rule első márkaboltja

DSC 9365
2018.08.03. 15:15

Még a Nemzeti Együttműködés Rendszerében is ritkán látott sebességgel hódítja meg Magyarországot Mészáros Lőrinc legújabb cége, a sportruházatokat gyártó 2Rule. Azután, hogy szinte egyik pillanatról a másikra egy sor magyar focicsapat cserélte Nike és Adidas mezeit Mészárosék márkájára, a cég nem hivatalos szóvivője, Bayer Zsolt pedig bejelentette, hogy utcai ruhákkal is hódít majd a sikermárka, már a cég első márkaboltját is elkezdték építeni. 

A lelkes sportszerető lakosság a Váci úton, a héten gazdát cserélt Promenad Gardens irodaház aljában nyílik majd. A Zoom.hu a  Cushman & Wakefield ingatlantanácsadó cég tanulmányára hivatkozva azt írja, ezen a környéken nagyjából 15,25 euró körüli bérlei díjért lehet üzletet bérelni. Hogy meddig tarthat Mészárosék sportszermárkájának gőzerővel indult hódítása, miből fogja tudni a cég kifizetni a bérleti díjat, arról itt írtunk részletesebben

(Borítókép: Bődey János / Index)