Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mészáros Lőrinc öccse macimézben utazik

2018.08.03. 16:16

Ön tudta, hogy Mészáros Lőrincnek van egy öccse, aki szintén cégeket vesz? Pedig van, Mészáros Jánosnak hívják, és a 24.hu cikke szerint nemrég vett egy mézmaci-gyártó céget. Nem maciméz-gyártó, mert nem a mézet gyártja, hanem a macit, amibe belemegy a méz. Ez a felcsúti székhelyű Nektárplast Műanyagfeldolgozó, Élelmiszercsomagoló és Kereskedelmi Kft., amelyet Mészáros János cége, az Agro-Felcsút Kft. vásárolt meg. 

Mészáros János ugyan nem akkora NER-lovag, mint bátyja, de azért ő is jutott állami megrendelésekhez, az Agro-Felcsút Kft. például szerszámokat szállíthatott a Várkert-bazár felújításához, a MÁV pedig 1,7 milliárd forintért vett felsővezeték-szerelő járművet és pótkocsikat. Jánosnak trafikjai is vannak, a a Pegazus Trade nevű, 2011-ben megvett cégét pár év alatt milliárdos forgalmú céggé fejlesztett fel, és alpolgármester is volt Felcsúton.