Új céget alapított Mészáros Lőrinc és neje

2019.08.27. 09:11

Bár már megszámolni is nehéz, hogy pontosan hány cég is tartozik Mészáros Lőrinc birodalmához. Az Mfor.hu arról ír,  hogy a felcsúti dollármilliárdos újabb vállalatot alapított feleségével együtt. Az új cég neve Konzum B32 Vagyonkezelő Kft., amelyet augusztus elején jegyeztek be. 

Az új cég egyedüli tulajdonosa a Konzum PE Magántőkealap, amelyről már korábban bevallotta a NER csúcsvállalkozója, hogy hozzá és feleségéhez, Mészárosné Kelemen Beatrixhoz tartozik, és amelyen keresztül tulajdonosok a Mészáros-birodalom olyan csúcscégeiben, mint az Opus Global Nyrt. (amely nemrég magába olvasztotta a Konzum Nyrt. nevű, szintén elég nagy Mészáros-céget) vagy az Appeninn Nyrt. Az új kft. is ugyanoda, az Andrássy út 59. alatt álló Andrássy Palace-ba van bejegyezve, mint ezek a cégek.

A Konzum B32 3 millió forint tőkét kapott a tulajdonosaitól, a cégbírósági bejegyzés szerint pedig a vagyonkezelés mellett mindenféle ingatlanügyekkel foglalkozik. A cég az MKB Banknál nyitott számlát, az ügyvezetője pedig Gombai Gabriella, aki a portál szerint egyre több feladatot kap a cégbirodalmon belül.