Újabb három évig segíti az Invitech a DPD Hungary digitalizációját

2022.06.16. 12:16
Nyolcszázmillió forint értékű megállapodást kapott az Invitech a csomaglogisztikai cégtől.

Az elmúlt két évben óriási növekedést produkáltak a csomagszállító cégek, és mind az üzleti szereplők, mind pedig a lakosság részéről szinte egész évre állandósult a szolgáltatás iránt megnövekedett kereslet. Ezért versenyelőnyt jelent a működés digitalizálása. Az ezekhez szükséges informatikai szolgáltatások egy részét már korábban is az Invitech biztosította Európa egyik legnagyobb csomaglogisztikai hálózatának hazai cége, a DPD Hungary Kft. részére, legyen szó hálózati, adatközponti és felhőszolgáltatásokról, azaz például IPVPN-hálózatról, menedzselt tűzfalszolgáltatásról, virtuális szerverinfrastruktúráról vagy éppen a csomagszállító cég IT HelpDeskjének teljes kiszervezéséről. Most pedig újabb hároméves együttműködést írt alá a két vállalat, melynek összértéke megközelíti a 800 millió forintot. 

Az újabb megbízás azonban az eddigiek mellett kiterjed az IT-biztonság megerősítésére is, egyebek között a futárok mobileszközeinek menedzsmentje (mobile device management), jogosultságkezelése, a cég hálózati kapcsolatait és ezáltal szolgáltatásbiztonságát érintő DDoS-védelem, valamint a különböző titkosítások, végpontvédelmi megoldások kiemelt szerepet kaptak a kibővített együttműködésben. Emellett a helpdeskszolgáltatást is az Invitech látja el a DPD-ügyfelek telephelyein is.

„Az Invitech nagy tapasztalatra tett szert a logisztikai iparág képviselőinek kiszolgálásában. Több világcéggel is dolgozunk, és büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 15 éves együttműködésünk alatt a DPD az egyik legnagyobb ügyfelünkké vált a nagyvállalati szektorban. Amikor adatközpontjainkat bővítjük, felhőszolgáltatásainkat fejlesztjük, pont azért tesszük, mert a digitalizáció és az infokommunikáció egyre nagyobb szerepet tölt be a hazai vállalkozások, valamint a Magyarországon működő multinacionális vállalatok életében is” – nyilatkozta Marton László, az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese a közlemény szerint. 

„Mi a DPD-nél nap mint nap azon dolgozunk, hogy egyedülálló megoldásokkal emeljük ügyfélélményünket, és prémiumminőségű szolgáltatást biztosítsunk. Ehhez innovatív fejlődésre van szükségünk minden területen, és keresnünk kell az ügyfeleink számára legegyszerűbb és legjobb folyamatokat. Az Invitechnek köszönhetően minden adatot, amivel dolgozunk, megfelelő módon és minőségben tudunk kezelni, és ami még fontosabb, hogy azok a lehető legnagyobb biztonságban vannak” – fogalmazott az új, három évre szóló megállapodás kapcsán Czifrik Szabolcs, a DPD Hungary Kft. ügyvezetője.