11:00, November 28.
Kamerun 3
Szerbia 3
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 0
Ghána 0
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0

Újabb hotelt sodor el a rezsicunami

2022.10.02. 17:38
Az Eventrend öt szálloda üzemeltetését átadja.

Öt szálloda üzemeltetését adta át másnak az Eventrend Group, míg a bikácsi Zichy Hotel jövőjéről a bezárást követően döntenek – írta meg a hvg.hu. A magyarázat ismerősnek tűnik az utóbbi hetek történései után: nem gazdaságos a hotelek működtetése a magas energiaárak mellett.

A harmincéves múltra visszatekintő cég közleménye szerint átmenetileg kiszállnak a szállodaüzemeltetésből.

Az idén 16 milliárdos rekordbevételt elérő cégcsoport egészének biztonsága és stabil működése érdekében kellett meghozni a döntést.

Siófoktól Noszvajig

Az érintett szállodák, így a Siófoki Residence, a siófoki Active Holiday Hotel, a ráckevei Duna Relax, a noszvaji Oxigén Family, valamint a szintén noszvaji Tündérkert Hotel új üzemeltetővel folytatja tovább, míg a saját tulajdonú bikácsi Zichy Hotel jövőjéről a bezárást követően döntenek.

A megállapodások értelmében a tovább működő szállodákban dolgozó kollégák mindannyian megtarthatják állásukat, vagyis az ő megélhetésük ezzel a döntéssel nem került veszélybe, az új üzemeltető továbbra is számít rájuk. 

Az Eventrend az energiapiaci helyzet rendeződéséig ismét az eredeti tevékenységével, vagyis rendezvényszervezéssel, éttermi vendéglátással és koncessziós üzemeltetéssel foglalkozik.  • Hírek
  • Bankszámla