Teljes letámadásra készül Orbán Viktor

2024.09.06. 13:01
Orbán Viktor miniszterelnök visszatért a közösségi médiába, vagyis már nemcsak az olimpikonjaink és paralimpikonjaink méltatására használja oldalait, hanem arról is tájékoztatja követőit, hogy éppen hol jár és mit csinál. Pénteken például arról posztolt, hogy éppen Olaszországban van egy gazdasági fórumon, szombaton viszont már irány Kötcse, a Fidesz éves piknikje.

Ahogy arról mi is beszámoltunk az Indexen, Orbán Viktor miniszterelnök Olaszországba utazott, hogy részt vegyen az Európai Ház – Ambrosetti fórum nyitónapján a Comói-tó melletti Cernobbióban. A kormányfő már napokkal ezelőtt a helyszínre utazott, és egy tóparti luxusétteremben kapták lencsevégre.

Pénteken viszont már maga a kormányfő is felhagyott a paralimpikonjainkat éltető posztjaival, és a helyszínről adta hírül, hogy külföldön és belföldön is „megvédjük a magyarok érdekeit”, ugyanis a pénteki olaszországi fórum után szombaton már Kötcsén fog beszélni, a Fidesz éves piknikjén.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának kezdete (szeptember 30.) előtt pedig a szintén szokásosnak mondható zárt körű, kihelyezett frakcióülésen szeptember 24–25-én gyűlnek össze a Fidesz–KDNP képviselői Esztergomban. 

A miniszterelnök nagyon elemében volt, péntek délben egy újabb poszttal jelentkezett, amelynek a „showtime” címet adta, és riporterek, újságírók gyűrűjében látható.

A győzelem receptje: teljes letámadás

– fűzte a képhez Orbán, arra viszont nem tért ki, hogy ki támad le kit, és mi vagy ki ellen kell győzni. Emellett a kormányfő két történetvideót is megosztott, amelyeken szintén a kérdezők gyűrűjében áll, de hogy miről beszélnek, azt sajnos nem lehet hallani.