Egy Csepp Hazai Pálya

2016.07.12. 11:13 Módosítva: 2016.07.15. 11:52
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Egy egyedi kezdeményezésnek köszönhetően a vízilabda szurkolók könnyedén átadhatják energiájukat a válogatott tagjainak egy különleges amulett formájában, ami az Egy Csepp Hazai Pályát tartalmazza.

Nincs olyan sportrajongó, aki ne akarna ott lenni csapata összes mérkőzésén. Csakhogy az élet néha közbeszól... A szurkolók azonban akkor is szeretnék kifejezni támogatásukat és átadni energiájukat, amikor nem tudnak személyesen jelen lenni a meccseken vagy épp nem idehaza játszik a csapat.

Ráadásul, ha mindez még nem lenne elég, a másik oldal is ugyanúgy igényli a buzdítást, hiszen minden versenynél a szurkolók adnak erőt a sportolóknak. Mivel vízilabda válogatottjainknak idegenben is ugyanannyira szüksége van a buzdításra, mint amikor itthon mérkőznek meg, az E.ON egy különleges mozgalmat indított útnak. A kezdeményezés célja az, hogy a magyar szurkolók energiája szimbolikusan minden pályát hazaivá varázsoljon.

A vállalat arra kéri a vízilabda rajongókat, hogy gyűjtsenek bármilyen hazai vizet: eső, csapvíz, folyó, patak, tó, harmat... Egy a lényeg, hogy hazai legyen, és maximum 2 dl mennyiségű. Ezeket a vizeket egy országos vízgyűjtő roadshow keretében június 12-től gyűjti össze a cég, ahol szeretettel vár minden vízilabda rajongót. (A roadshow részletei: www.eon.hu/egycsepphazaipalya)

A gyűjtés után megtisztított vizeket végül kis üvegcsékbe töltik, és az így kapott magyar vizek eszenciáját belehelyezik a Munkácsy Mihály-díjas érdemes művész, Péter Vladimir által tervezett ezüst amulettekbe, amit a kampány végén adnak át a sportolóknak.

EON_Roadshow_final_YT

Hogy miért olyan különleges az Egy Csepp Hazai Pálya amulett?

Azért, mert több mint egy tárgy. Egyszerre szimbólum, eszmei és valódi érték, amely mindenki energiáját képviseli. Ezekkel az amulettekkel a sportolók külföldi mérkőzéseik során is úgy érezhetik: az Egy Csepp Hazai Pályán keresztül idegenben is velük van a magyar szurkolók támogatása.

További információ

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.