Mire használható egy vírusölő ózongenerátor?

2020.11.24. 16:10 Módosítva: 2020.11.28. 17:29
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Kültéren maszk, beltéren ózon: Így tisztítható meg a levegő beltéren

hen (57).png

Felgyorsult életünkben egyre nagyobb hangsúlyt kap az élhető környezet, és a tiszta levegő fontossága. Sajnos a globális környezetszennyezést, a járművek károsanyag-kibocsátását egyénileg nem tudjuk befolyásolni, de a lakásunk és a közvetlen környezetünk tisztaságáért sokat tehetünk. Környezettudatos vásárlóként az ózongenerátor nyújthat teljeskörű védelmet és biztonságot.

A 2020-as év legnagyobb kihívása a koronavírus elleni védekezés. Talán még soha nem volt ennyire fontos a levegő tisztasága és a sterilitás a lakásunkban.

Az ózon hatása a koronavírusra

Az ózon szabadgyök hatására roncsolja a vírus lipidburkának kémiai kötéseit. A vírus a lipidburok roncsolódása miatt elveszíti a fertőzőképességét és inaktiválódik. Az ózonos kezelés hatékony, vegyszermentes megoldás baktériumok, vírusok, gombák és atkák ellen. Hatékonysága 99,9%! Megszünteti a kellemetlen szagokat, hatása jóval erősebb, mint a klóré.

FIGYELEM!

A kezelés ideje alatt élőlények nem tartózkodhatnak a sterilizálandó helyiségben! Az ózon légzési nehézségeket okozhat.

Miután az ózon kifejtette hatását, oxigénné bomlik, ezért nem marad élőlényekre káros anyag a tisztítás elvégzése után. Az ózonkezelést követően 30 perc múlva újra használatba vehető a sterilizált helyiség. Nincsenek káros vegyszermaradványok, csak a garantáltan tiszta levegő.

A Malatec ózongenerátor multifunkcionális hatásának köszönhetően a levegő tisztításán kívül a használati tárgyak felületén megtelepedett kórokozókat is hatékonyan elpusztítja.

A piacon a nagy érdeklődésre való tekintettel rengeteg ózongenerátor közül választhatunk. A Malatec baktérium és vírusölő generátor azért ideális választás, mert kompakt méretű, könnyen szállítható, működése csendes. Egyszerűen fertőtlenítheti vele a lakásán kívül az autóját és a nyaralóját is.

Használata: Az érintőpanelen 4 gomb található. A be/kikapcsoló gomb és az időzítő (plusz-minusz gomb), melynek segítségével beállítható a kezelési idő.

Talán még soha nem volt ilyen fontos, hogy milyen minőségű és tisztaságú a levegő, amit belélegzünk. Ezekben a vészterhes időkben kulcsfontosságú egészségünk megőrzése, bármerre is visz az utunk. Tegyen egy lépést otthona és munkakörnyezete biztonságáért, válassza a MALATEC ózongenerátort!

TULAJDONSÁGOK:

  • Szín: fehér
  • A következő kórokozókat pusztítja el hatékonyan: baktériumok, vírusok, gombák, patogén mikroorganizmusok, atkák, allergének, valamint a kellemetlen szagmolekulák
  • Anyaga: edzett üveg és műanyag
  • Méretek (szélesség/magasság): 19/28 cm
  • Súly csomagolással együtt: 1,40 kg

CSOMAG TARTALMA:

  • Ózongenerátor
  • 2 db szilikon tömlő
  • 2 db diffúzor

Aromaterápiával a minőségibb pihenésért.

vyrp12 1446 vyrp14 937ultrahangos-aromaterapia-600-2 1

A távirányítós, ultrahangos aromaterápiás párologtató egy multifunkcionális termék. Gondoskodik lakásában a tiszta levegőről, párásító hatásának köszönhetően erősíti az immunitást, csökkenti az asztma, vagy a megfázás tüneteit. Kedvenc illóolaját használva csökkenti a stresszt, megnyugtat, és ellazít, valamint kellemes körülményeket teremt a pihentető alváshoz.

A diffúzor csendes, 400ml-es tartályának köszönhetően akár 8 órán keresztül is képes működni. A készülékben 6db LED lámpa található, melyek színe a távirányítóval választható ki. Beállítható, hogy folyamatosan,1, 3, vagy 6 órán keresztül működjön. A diffúzort megfelelő minőségű olajjal használja!

A párologtató impozáns megjelenésének köszönhetően a szoba dísze is lehet! Emelje új szintre az otthoni pihenést és relaxációt ezzel a gyönyörű aromaterápiás párologtatóval!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ

Mit tehetünk a még pihentetőbb és egészségesebb alvás érdekében?

vyr 956labparna

A pihentető éjszakai alvás egészségünk alapfeltétele. Válassza alváshoz ergonomikus, kúpformájú lábpárnánkat, és garantáltan búcsút inthet a reggeli hát- és derékfájásnak!

A párnát oldalfekvésben tegye a combjai vagy a vádlijai közé, így a gerince és a csípője a helyes pozícióba kerül. A párna használata kíméli az ízületeket.

Használata ajánlott a terhesség alatt, műtétek és sérülések után, valamint az oldalfekvést kedvelők számára.

A párna kiválóan szellőzik, huzata levehető és mosható. Ha két darabot rendel egyszerre, használhatja a combjai és a vádlijai között, így még kényelmesebbé teheti a pihenést!

Rendelje meg most az ergonomikus lábpárnát, és emelje új szintre alvásminőségét!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ

Véroxigén szint – Miért érdemes mérnünk és ismernünk?

vyr 159Veroxigen-szint-es-pulzus-merő-keszulek

Az egészségünk megőrzéséért és szervezetünk működésének ellenőrzéséért sokat tehetünk. Ebben nyújthat segítséget ez a vércukorszint és pulzusmérő készülék.

Testünk minden sejtjének működéséhez oxigénre van szükség. A vörösvértestek a tüdőben veszik fel az oxigénmolekulákat és szállítják a sejtekhez az egész szervezetben. A véroxigénszint mérés azt mutatja meg, hogy a vörösvértestek a lehetséges oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják. Minél magasabb az érték, annál jobb. Az oxigéntelítettség maximális értéke 100%. Amennyiben az oxigénszaturáció 88% alatti értéket mutat az ellenőrzésnél, haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát!

A hordozható, elemes készülékkel rendszeresen és kényelmesen ellenőrizhetjük a véroxigénszintünket otthonunkban. Használatához nincs szükség vérmintára, csak az ujjra kell csíptetni és a gomb megnyomása után a kijelzőn megjelenik a mérés eredménye!

Kinek ajánlott?

  • Szívelégtelenségben szenvedőknek
  • Tüdőbetegeknek (asztma, COPD, stb.)
  • Dohányosoknak
  • Sportolóknak
  • Kismamáknak

Friss amerikai tanulmányok kimutatták, hogy a COVID-19 fertőzés korai szakaszában az oxigénszaturáció 80% alá csökkenhet, miközben a beteg nem produkál tüneteket. Ezekben az esetekben a készülék időben jelezheti a megbetegedést.

A készülék alkalmas a percenkénti pulzusszám meghatározására is.

Élvezze Ön is a modern technológia előnyeit! Szerezze be a kényelmes és gyors véroxigén és pulzusmérő készüléket, hogy biztosra mehessen aktuális állapotával kapcsolatban!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ

A PR-cikkben leírtak a BIG BUY Kft. kereskedelmi kommunikációja, nem az Index szerkesztősége által szerkesztett tartalom. A BIG BUY Kft.-nek nincs szándékában betegségeket diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy megelőzni. A cikkben megosztott információk célja kizárólag a tájékoztatás. Kérjük, minden esetben konzultáljon kezelőorvosával, különösen fennálló betegség esetén.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.