Internet egyszerűen

2008.02.15. 14:54
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

November közepétől január végéig közel a kétszeresére nőtt a Pannon Mobil Internet csomagjait előfizető ügyfelek száma. A siker a kedvezmény mellett annak köszönhető, hogy a Pannon, hazánk vezető mobil szélessávú szolgáltatójaként az ország szinte teljes területén, a lakosság 99%-a számára biztosítja a jó minőségű mobil internetezéshez alkalmas hálózatot.

Az új internet-előfizetők fél éven át 50%-os kedvezményt kapnak a havidíjból, ha február 4-e és március 4-e között vásárolnak 100MB, 5GB vagy 10GB adatmennyiséget tartalmazó tarifacsomagot. További előny, hogy kétéves hűségnyilatkozattal 0 forintért adatkártyát vagy modemet is kapnak az előfizetők.

A Mobil Internet csomagokat bárki igénybe veheti a meglévő mobiltelefon-előfizetéstől függetlenül is. A Pannon Mobil Internet az asztali és hordozható számítógépen egyaránt vezetékes telefonvonal nélkül használható bármikor és szinte bárhol. A mobil internet jelentős előnye a fix vonalas megoldásokkal szemben az, hogy, értelemszerűen, nem helyhez kötött, vagyis nincsen szükség külön előfizetésre az otthoni és például a hétvégi házban való használathoz. A mobil internet elkíséri gazdáját a sarki kávézóba, a külső helyszínen rendezett üzleti megbeszélésre, vagy éppen a vakációra is. A mobil internet esetében természetesen kábelekkel sem kell bajlódnia az előfizetőnek, s az eszközök egyszerűen installálhatóak és könnyen kezelhetőek azok számára is, akik nem rendelkeznek számítástechnikai ismeretekkel.

A mobil internet gyakorlati előnyeinek és a Pannon által biztosított mobil szélessávú lefedettségnek köszönhetően a mobil internetezés hatása immár számottevő a hazai internetellátottság növekedésében, hiszen egyre többen választják az internetezésnek ezt a formáját. A Pannon mindemellett folyamatosan fejleszti hálózatát, 2008-2009 folyamán mintegy 20 milliárd forintot szán a mobil szélessávval kapcsolatos szolgáltatások fejlesztésére. Így immár az ország egyre nagyobb területén érhető el a még nagyobb sávszélességet biztosító 3G/HSDPA hozzáférés.

Részletes információk a Pannon Mobil Internet csomagokról a szolgáltató honlapján, ide kattintva találhatóak.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.