Ráhívták a rendőröket a rákosrendezői bicikliutat építő Kétfarkúra

ketfarku
2018.08.01. 13:44

Július közepén mi is írtunk arról, hogy a Kétfarkú Kutya Párt azt írta, ha összejön elég pénz, akkor megépíti a Rákosrendezőnél a bicikliútnak a MÁV területére eső 100 méteres szakaszát, aminek elkészüléséért évek óta hiába küzdenek civilek és kerékpárosok. 

Kedden aztán hírlevelében közölte a párt, hogy a bicikliútra két nap alatt összejött a szükséges 800 ezer forint, így nemsokára megépítik. Szerdán aztán neki is láttak a munkának, ami az előzetes becslések szerint legfeljebb 4-5 órát vett volna igénybe, de sokat nem haladtak, ugyanis 

rájuk hívták a rendőröket, akik ki is mentek a helyszínre.

A dolog azért különösen vicces, mert pont a MÁV az, ami az égvilágon semmit nem tett eddig azért, hogy a százméteres szakasz járható legyen, viszont arra kínosan ügyelnek, hogy még a figyelmet se hívja fel senki arra, hogy milyen állapotban van az út: korábban már egy "Kerékpárutat szeretnénk a Rákosrendezőre!" táblát is leszereltettek a helyszínen.

2015-ben az Index is forgatott videót a kerékpárút nehezen járható 400 méteres szakaszára a figyelmet felhívó Tour de Rákosrendezőről. Azóta a CivilZugló Egyesület szerint az önkormányzat megcsináltatta a járda-kerékpárutat, de a MÁV részén egyre járhatatlanabb a fennmaradó szakasz.

(Borítókép: Magyar Kétfarkú Kutyapárt)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ráhívták a rendőröket a rákosrendezői bicikliutat építő Kétfarkúra

Úgy néz ki a MÁV nemcsak megépíteni nem akarja, hanem azt se, hogy más csinálja meg.

1682 · Aug 01, 2018 01:44pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments