Megvan, ki lőtte le az amerikai focistákat

2012.06.11. 16:07

A rendőrség körözést adott ki Desmonte Leonard ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy három embert megölt, másik hármat pedig megsebesített szombat éjszaka az alabamai Auburnben – adta hírül a CBSNews.

Az egyik áldozat barátja, Turquorius Vines a rendőrségnek elmondta: a lövöldözés azért kezdődött, mert Leonard és egy másik férfi belekötött a 20 éves Demario Pittsbe, állítása szerint egy nő miatt. A vita eldurvult, Leonard pedig lövöldözni kezdett, megölve Pittset és másik két, az egyetem focicsapatában játszó diákot, Edward Christiant és Ladarious Phillips-et. A lövöldözésben hárman megsérültek, egyiküket már haza is engedték a kórházból, a másik sérült viszont továbbra is súlyos állapotban van, miután fejlövést kapott. A harmadik sérült állapotáról egyelőre nincs hír.

Az auburni rendőrkapitány szerint a lövöldözésnek nem volt köze ahhoz, hogy az áldozatok közül ketten a helyi focicsapat játékosai voltak. A rendőrség nagy erőkkel keresi Leonardot és két további személyt, akiket valószínűleg bűnrészességgel gyanúsítanak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport