Izraeli dróntámadás ölt meg két palesztint

2014.07.07. 00:03

Az MTI azt írja, egy izraeli dróntámadás megölt két palesztin fegyverest, és egyet megsebesített. A három palesztin egy nagyobb csoporthoz tartozott, az övezet középső részén található Bureidzs menekülttábortól keletre érte őket a légicsapás.

Az izraeli hadsereg közleményben megerősítette, hogy légicsapást hajtott végre az övezetben; mint elmondták, ezzel sikerült megakadályozni egy Izrael elleni újabb rakétatámadást. Egy palesztin kommandó ellen már korábban is tervezték a támadást, de a Népi Ellenállási Bizottságok nevű gázai radikális palesztin szervezethez tartozó fegyvereseknek sikerült elmenekülniük.

A hadsereg közleménye szerint vasárnap reggel óta 25 olyan rakéta vagy akna csapódott be izraeli területen, amiket palesztinok indítottak el a Gázai övezetből. Egyik sem ölt meg senkit, de az izraeliek az ilyen támadásokat mindig megtorolják.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla