18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Zavargások törtek ki Párizsban, miután egy rendőr gumibottal megerőszakolt egy férfit

2017.02.07. 13:40

Harmadik napja több száz ember követel igazságot annak a Théo nevű 22 éves fekete férfinak, akit egy utcai igazoltatás során egy rendőr gumibottal megerőszakolt. A Párizs egyik, főként bevándorlók lakta elővárosi negyedében történt megdöbbentő esetet szemtanúk videóra vették. Az intézkedő négy rendőrt felfüggesztették, egyiküket szexuális erőszakkal, a másik hármat csoportosan elkövetett szándékos erőszakkal gyanúsítják.

Azóta a Seine-Saint-Denis negyedben lévő Aulnay-sous-Bois lakótelepen mindennaposak a tüntetések, amik éjszakánként zavargásokba torkollnak, a tiltakozók kukákat és autókat gyújtanak fel, dobálják a rendőröket és a kirakatokat. Hétfő éjszaka 24 embert állítottak elő az MTI híradása szerint. A gumibottal megerőszakolt férfi családja nyugalomra kérte az embereket a hétfő esti békés menetet megelőzően.

A még mindig kórházban ápolt, és műtétre szoruló Théo a BFM hírtelevízióban azt nyilatkozta, a rendőrök azt gondolták róla, hogy ő is dílereknek áll lesben, pedig ő nem tartozott a többi előállított fiatalhoz, csak éppen arra ment, amikor a rendőrök őt is igazoltatták.

A rendőrök korábban azt állították, hogy baleset történt, a verekedés közben véletlenül került a férfi fenekébe a gumibot, amikor a nadrágja lecsúszott. Mint a vizsgálat során kiderült, a gumibot 10 centi mélyen hatolt be a férfi testrészébe.

Théo a hírtévének azt mondta, hogy a rendőrök ezután sem hagyták abba a bántalmazását,

amikor betettek a kocsijukba, tovább vertek, a nemi szervemre is ütéseket mértek, leköptek, négernek, szemétnek neveztek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport