Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Floridában golyózáporral fogadják a hurrikánt

2017.09.10. 19:08

Egy floridai férfinek az az ötlete támadt hogy az Irma hurrikán által okozott stresszt és unalmat kiválóan le lehet vezetni azzal, ha golyózáport zúdítanak rá. Vagyis ha nem tudják elállítani a szelet, inkább lőjék le.

A kezdeményezés nagy siker volt, az esemény Facebook-oldalán több mint 54 ezren jelezték az érdeklődésüket. Pedig a hurrikán közeledtét az Egyesült Államok történetének legnagyobb evakuálása kísérte.

A 22 éves Ryon Edwards viszont úgy döntött, inkább belelő néhányat a hurrikánba. Még őt is meglepte az érdeklődés, ami a javaslatot kísérte. A résztvevők grafikákat osztottak meg egymással, hogy hogyan lőjék szitává a hurrikánt. A művelet nem is olyan egyszerű, mivel a rossz szögből indított lövés visszafordíthatja a lövedéket, és a saját fegyverével ölheti meg a lövöldözőt.

65c87c0c3df4d7a5be1a09315174a900

Edwards javaslatát több hasonló kezdeményezés követte; független Facebook-csoportok alakultak, ahol a résztvevők mind a hurrikánt akarják agyonlőni.