Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vádat emeltek a tánc közben véletlenül lövöldöző FBI-ügynök ellen

2018.06.13. 16:53

Súlyos testi sértéssel vádolják azt az FBI-ügynököt, aki június elején véletlenül meglőtt egy vendéget egy denveri klubban, amikor tánc közben elsült a fegyvere – írja a BBC.

A történtek idején szolgálaton kívüli ügynök, Chase Bishop épp egy őrült tánckoreográfia közepén volt, amikor a hátraszaltó alatt kicsúszott és a földre esett a nadrágja hátuljába dugott fegyvere. Amikor ezt észrevette, és odakapott, hogy felvegye, a fegyver elsült, és eltalált egy közelben álldogáló vendéget, akit kórházba kellett szállítani. A sérülése nem életveszélyes.

A 29 éves Bishop kedden adta fel magát, szerdán várható a meghallgatása. A denveri ügyészség a testi sértés mellett más vádakat is kilátásba helyezett attól függően, hogy milyen eredményt mutat majd az ügynök véralkohol tesztje.

Chase Bishop
Chase Bishop

Aki nem látta volna még a balesetről készült videót, itt pótolhatja: