Gyöngyi
10 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Trump botrányba keveredett kampánymenedzserének lánya megváltoztatja a nevét

2018.09.04. 08:24 Módosítva: 2018.09.04. 08:25

Kérelmet nyújtott be vezetéknevének megváltoztatására a botrányba keveredett Paul Manafort lánya.  A 36 éves Jessica Manafort  így is jelezni akarja elhatárolódását apjától.  Donald Trump egykori kampánymenedzserének a lánya   független filmesként dolgozik, és Jessica Anne Bondra szeretné változtatni a nevét, írja az MTI. 

A Bond az édesanyja leánykori neve. "Ez jobban illik a hivatásomhoz" - idézte a bírósági beadványának szövegét a New York Post című lapnak.

Paul Manafort Donald Trump 2016-os elnökválasztási kampányának első menedzsere volt, az akkor még elnökjelölt Trump azonban pár hónap múltán megvált tőle. Az elsősorban Viktor Janukovics volt ukrán elnök és ukrán, valamint orosz oligarchák tanácsadójaként tevékenykedő volt menedzsert augusztusban nyolc rendbeli adó-, és banki csalásban bűnösnek mondta ki az esküdtszék. Szeptemberben további pénzügyi csalások vádja miatt újabb tárgyalás vár rá.

Jessica Manafort legutóbbi filmje Rosy címmel júliusban jelent meg a mozikban, és a stáblistán rendezőként már akkor Jess Bond néven szerepelt. Augusztusban, még apja bírósági tárgyalása előtt a Los Angeles Times című lapnak azt nyilatkozta, hogy szenvedélyes liberális és a Demokrata Párt híve.

"Jóllehet, a lánya vagyok, de megvan a magam személyisége, és remélhetőleg ezt így látják az emberek is" - fogalmazott, utalva az apjára, akinek fényűző és pazarló életmódjáról az amerikai sajtó rendkívüli részletességgel számolt be az elmúlt hónapokban.