Véres fordulatot vett Anglia valaha volt legnagyobb pénzrablásának története

2019.07.13. 11:49 Módosítva: 2019.07.13. 11:51

53 millió fontot (21 milliárd forint) raboltak el 2006 februárjában, az angliai Kentben egy pénzszállító cégtől. A rablást Lee Murray tervezte meg, társa volt többek között Paul Allen, róla lesz szó a következőkben. Ők ketten a rablás után Marokkóba utaztak, ahol elfogásukig óriási dőzsölést csaptak, kokainnal, hatalmas partikkal fűszerezve.

Murray jelenleg is börtönben ül, viszont Paul Allen viszont a 18 éves szabadságvesztéséből csak 9-et ült le, 2016-ban szabadult.

A rendőrök az elrabolt 53 millió fontból csak 20 milliót tudtak visszaszerezni, viszont az például az egykori ketrecharcosból Végrehajtóvá avanzsált Allen élettörténetéből világosan látszik, hogy a pénz nem tűnt csak úgy el.

A férfi nagy lábon élt, szabadulása után karján 10 milliós órával fotózták le. Azóta is drága kocsival jár, a bérelt háza pedig, amelybe tavaly költöztette be a családját, egy több százmilliót érő kúria, amit egy komikustól bérel. Erre a házra adott le valaki egy sorozatot csütörtökön éjszaka. A gépfegyveres támadásban Allen súlyos sérülést szenvedett, a torkát lőtték át.

A rendőrség kizárta, hogy véletlenül lőtték volna pont Allent, tehát a 13 évvel ezelőtti rablási ügy végére még nem kerülhetett pont. Via

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport