új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Több mint hétmillió fertőzött, és több mint 200 ezer halott után miért bízzon önben, a közvélemény a vetélytársával szemben– kérdezi Wallace a két jelölttel.

    Biden szerint Trumpnak nincs terve. És mit is csinált? Dicsérte Kínát – firtatja. Májusban már előálltam a tervemmel.  Biztosítanunk kell a pénzt a felszerelést. Szóval lépj le a golfpályádról és fogd össze a nemzetet – vágja Trump fejéhez.

  • A vita előtt két nappal a The New York Times cikksorozatot indított Donald Trump adóügyeiről, kedden pedig Joe Biden és alelnökjelöltje, Kamala Harris is nyilvánosságra hozta a maga adóbevallását. Eszerint Joe és Jill Biden 2019-ben 958 233 dollárt keresett, amely után 2999 346 dollárt fizetett be az amerikai adóhatóságnak, az IRS-nek személyi jövedelemadóként. Kamala Harris és a férje,  Doug Emhoff ügyvéd 3 095 590 dollárt keresett, amely után 1 185 628 dollár volt a személyi jövedelemadójuk.

  • A koronavírus miatt elrendelt korlátozások azt jelentik, hogy a vitát mindössze 100 meghívott vendég követheti élőben a helyszínen. Moderátora a Fox News riportere, Chris Wallace lesz, és bár az elnöknek örülnie kellene, hiszen a Fox News hagyományosan a republikánusok mellett áll, Donald Trump nincs túlságosan elragadtatva. Nem lesz fair. Őt a radikális baloldal fogja irányítja. Ez van. Irányítani fogják – fanyalgott az elnök csütörtökön, amit még a Fox Newsnál is visszautasítottak. Chris Wallace független újságíró – mondta Carl Cameron, aki a csatorna vezető tudósítója volt a visszavonulásáig, 2017. Maga Chris Wallace – aki hosszú NBC-s és ABC-s karrier után igazolt a Fox Newshoz – csak annyit mondott, hogyminél inkább láthatatlan szeretne lenni, a jelöltek megnyilatkozásai alapján mindenki döntse el maga, hogy kire akarja adni a voksát november 3-án. 

  • A vitát az ohiói Clevelandben tartják. A szövetségi állam a jelenlegi elnök felségterülete, 2016. november 8-án félmillió vokssal többet szerzett a demokrata riválisnál, Hillary Clintonnál, és vitte mind a 18 elektort.