18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Rács mögött maradnak a gyerekgyilkos szülők

2021.02.06. 20:24

Ítélet született az öt évvel ezelőtti, Franciaországban hatalmas port kavaró tragédia ügyében, amikor egy hároméves kisfiút nevelőapja halálra vert. A gyerek a Reims városbeli kórházban halt bele a sérülésekbe − írja a BBC.

Halálának ügyében most született meg az ítélet. Meghökkentő dologra derült fény a tárgyaláson, ugyanis az akkor 19 éves édesanya segélyhívását már akkor is rögzítette a rendszer, amikor még nem kapcsolták a diszpécsert. Akkor a nő azt mondta:

azt fogom majd mondani, hogy leesett a lépcsőn (...) A lépcső megfelelő, ugye? A lakáshoz vezető lépcső. Aztán eldugok majd mindent, ami miatt vitatkoztunk.

Amikor az orvosok megérkeztek a lakásba, a gyerek teste tele volt zúzódásokkal, még aznap éjjel meghalt a kórházban. A nevelőapa beismerte, hogy többször is bántalmazta a kisfiút, a férfit húsz év börtönre ítélték. Az anya három évet kapott, amiért nem jelentette a hatóságoknál a bántalmazást.