Kutyasétáltatás közben ölhették meg a magyar bejárónőt Németországban

2021.02.16. 12:29

A Bors értesülései szerint a Németországban megölt ápolónő ismerősei azt gyanítják, hogy a 48 éves ózdi nőt kutyasétáltatás közben ölhette meg a gyilkosa, akit azóta sem találnak a rendőrök.

Azt gyanítjuk, hogy bejárónőként, akár több családnál is kutyasétáltatást vállalt, és eközben támadhattak rá. Hogy miért, azt nem tudjuk, hiszen nem vetette fel a pénz, keményen dolgozott a megélhetéséért. A család még mindig nem jelentkezett, valószínűleg azért nem, mert feketén alkalmazták Diát, és nem akarják, hogy bajba kerüljenek a hatóságok előtt. Pedig nagyon szeretnénk, hogy végre kiderüljön, hogy mi történt valójában, Dia nagyon jó ember volt, és szörnyű, hogy így kellett meghalnia. A minimum az lenne, hogy megtalálják, és elszámoltatják azt a vadállatot, aki ezt tette vele

– mondta a lapnak a nő egyik ismerőse.

A német rendőrség továbbra is kéri, hogy akik a gyilkosság napján, december 13-ról 14-re virradó éjjel vagy hajnalban esetleg láttak valami gyanúsat Kaiserslautern utcáin, jelentkezzenek, mert azt valószínűsítik, hogy B. Diána testét bebugyolálva, bevásárlókocsiban vagy talicskán vitték oda, ahol végül megtalálták – írja a lap.

Kapcsolódó

Megöltek egy magyar bejárónőt Németországban

A 48 éves B. Diána feltételezett gyilkosát már elő is állították.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport