18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megöltek három elrabolt diákot Nigériában

2021.04.23. 19:51

Három diákot kivégeztek Nigéria északi részén azok közül, akiket kedd este hurcoltak magukkal fegyveres emberrablók – írja az MTI a helyi hatóságok tájékoztatására hivatkozva.

Az észak-nigériai Kaduna államban működő Greenfield Egyetem több hallgatóját rabolták el, pontos számukat még nem közölték. Azt azonban igen, hogy a három diák holttestét az egyetemtől nem messze, egy faluban találták meg. A gyilkosságok oka ismeretlen.

A fegyveres támadók kedd este megrohamozták az egyetem épületét, és a helyszínen megölték az intézmény egyik alkalmazottját. Szerdán legalább húsz diák hiányzott a jelenléti ív kitöltésénél, de nem tudni, hogy pontosan hányat raboltak el, és mennyinek sikerült megszöknie. A helyiek által banditákként emlegetett fegyveresek az utóbbi hónapokban váltságdíj reményében tömeges emberrablásokat hajtanak végre tanintézményekben Nigériának ezen a részén. December óta 730 gyermeket és tinédzsert raboltak el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport